ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

Παρασκευή 19 Μαρτίου 2021

ΝΟΤΗΣ ΜΗΤΑΡΑΚΗΣ: “…δεν πρέπει να δημιουργηθούν νέοι Σώρρες…”! ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: “…ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΩΣ ΚΑΚΟ ΟΝΕΙΡΟ ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΑ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΞΥΠΝΙΟ ΤΟΥΣ…”

 

ΠΗΓΗ :  ΑΛΦΕΙΟΣ ΠΟΤΑΜΟΣ

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΟΣ…

[… Ένα θέμα που απασχόλησε τη συζήτηση ήταν η απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων να επιτρέψει μαζικές επαναπροωθήσεις μεταναστών στην περίπτωση της Ισπανίας. Στελέχη της ΝΔ ρώτησαν, συνεπώς, τον κ. Μηταράκη αν και στην περίπτωση της Ελλάδας μπορεί να χρησιμοποιηθεί η απόφαση και να γίνονται αιτήσεις ασύλου σε τρίτες χώρες, όπως η Τουρκία και στη συνέχεια, όσοι έχουν προσφυγικό προφίλ, να έρχονται στην Ελλάδα. Ο κ. Μηταράκης ανέφερε ότι η Ελλάδα εξετάζει τις λεπτομέρειες της απόφασης, ενώ προειδοποίησε παράλληλα τα στελέχη του κόμματος ότι δεν πρέπει να δημιουργηθούν νέοι… Σώρρες. Ο κ. Μηταράκης εξήγησε, ως προς αυτό, ότι δεν πρέπει να αναπτυχθεί μια φιλολογία αναφορικά με το αν η χώρα πρέπει να έχει πολιτική ασύλου, όταν- με βάση το σκεπτικό του ΕΔΑΔ- μπορούν απλά να επαναπροωθούνται μαζικά παράτυποι μετανάστες. Εξ ου και επέμεινε ότι η Ελλάδα θα προχωρήσει με τον σχεδιασμό για κλειστά κέντρα, ταχύτερες διαδικασίες ασύλου και επιστροφές…]

ΑΛΦΕΙΟΣ: ΡΕ ΤΟΝ ΝΟΤΗ !!! ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΜΗΤΑΡΑΚΗ ΤΟΝ ΣΥΓΓΕΝΗ ΤΟΥ Α. ΣΑΜΑΡΑ… ΑΠΟΓΟΝΩΝ ΤΟΥ Ε. ΜΠΕΝΑΚΗ . ΡΕ ΜΗΤΑΡΑΚΗ ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΕΙ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕΣ;;; ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ, ΑΛΛΑ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΑΣ … Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΚΑΙ Η ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!! ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΩΡΡΕΣ !!! … ΑΜ ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ !!! ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΕΜΟΥΡΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΚΑΙ ΜΕΤΑ… ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ !!! 

* ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ ΚΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΤΟ http://www.avatonpress.gr ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ https://antigoldgreece.wordpress.com/2013/11/03/mitarakis/   Νότης Μηταράκης: Ο πρώην υπάλληλος του Fidelity Fund, βασικού μετόχου της Eldorado Gold [ Ο σημερινός υφυπουργός Ανάπτυξης Νότης Μηταράκης δεν είναι ένα τυχαίο πρόσωπο. Διετέλεσε αντιπρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Τραπεζιτών Μεγάλης Βρετανίας και έχει εργαστεί ως ειδικός σύμβουλος σε πολυεθνικές εταιρείες. Στο Fidelity Fund εργαζόταν από το 2003, και μάλιστα το 2005 βραβεύτηκε ως ο καλύτερος αναλυτής στον τομέα του στην Ευρώπη. Θα περίμενε κανείς η εργασιακή του εμπειρία σε ένα τέτοιο fund να φιγουράρει στο βιογραφικό του, περιέργως όμως, στο επίσημο βιογραφικό του ο κ. Μηταράκης παραλείπει να αναφερθεί σε αυτήν. Δυστυχώς στο Bloomberg υπάρχει και δεν σβήνεται όσο κι αν το θέλει ]

……………………

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ… ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΦΥΠΝΙΖΟΝΤΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΜΕ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ, ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ.
ΕΝΑΣ ΡΟΘΤΣΑΙΛΝΤ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ, ΠΗΓΑΙΝΕ Ο ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ.
ΕΓΩ, Ο ΑΡΤΕΜΗΣ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΝ ΞΥΠΝΙΟ ΣΑΣ. ] ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟΥΣ ROTHCHILD… 4/5/2013(2897)

……………………

Artemis Sorras ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΩΣ ΚΑΚΟ ΟΝΕΙΡΟ ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΑ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΞΥΠΝΙΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΖΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΙΩΝΙΟ ΕΦΙΑΛΤΗ ΤΟΥΣ ΜΑ ΩΡΙΜΑΖΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΖΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ

ΕΝΩΘΗΤΕ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ΠΥΡΟΣ ΕΝΑ ΣΩΜΑ ΕΝΑΣ ΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΤΟΧΟ ΣΚΟΠΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΩΝ ΜΗΤΕΡΩΝ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ https://alfeiospotamos.gr/?p=27066 (ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ)

………………………….

Ο Κ. ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ; Ο ΝΟΤΗΣ ΜΗΤΑΡΑΚΗΣ ΜΗΠΩΣ;

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑΣ 600ΔΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ!!! ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ ΣΤΟΝ ΣΤΑΪΚΟΥΡΑ: “…ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ…ΓΙΑ ΤΑ 600 ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΔΩ ‘Η ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΞΟΔΕΨΟΥΜΕ…” !!! ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΠΙΕΙ ΜΠΟΥΖΙ !!!

………………………………………

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

“Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ”. ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ

“ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.” ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.

ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΗΤΟΙ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

…………………………………………………………………

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ Η ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΕΙΝΑΙ ΥΨΙΣΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΦΘΕΡΩΣΗΣ ΟΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΥΤΟΧΘΩΝΑΣ ΙΘΑΓΕΝΗΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!

……………………………………



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ