ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2021

Stan Greenberg. Τι Δουλειά Έχει Αυτός Ο Άνθρωπος Δίπλα Στον Πρωθυπουργό;

 

ΠΗΓΗ :  ΑΛΦΕΙΟΣ ΠΟΤΑΜΟΣ

Ο Γκρίνμπεργκ μεγάλωσε στην Ουάσινγκτον και είναι Εβραίος.

ΑΛΦΕΙΟΣ: ΜΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ;;; ΠΟΥ ΣΤΟΧΕΥΕΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ;; ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΙ ;;; ΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΗΚΕ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΤΩΝ ΙΗΣΟΥΙΤΩΝ YALE ΘΑ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ

………………………….

Stan Greenberg: Στο πλευρό του Μητσοτάκη ο (πανάκριβος) επικοινωνιολόγος των Μπιλ Κλίντον, Τόνι Μπλερ και Γκέρχαρντ Σρέντερ!

Εκτός από τον βομβαρδισμό της Σερβίας και την σφαγή χιλιάδων αμάχων Σέρβων, ο Μπιλ Κλίντον, ο Τόνι Μπλερ και ο Γκέρχαρντ Σρέντερ, έχουν άλλο ένα κοινό: Τον επικοινωνιολόγο Stan Greenberg. Έναν από τους πιο ακριβοπληρωμένος επικοινωνιολόγους στον κόσμο.

Βλέποντας λοιπόν με έκπληξη την λίστα επιβατών που συνόδευσαν τον πρωθυπουργό στην Θεσσαλονίκη, όπως αυτή κοινοποιήθηκε από το υπουργείο εθνικής άμυνας, διαπιστώνουμε ότι ο δαιμόνιος αυτός επικοινωνεί ο λόγος συμπεριλαμβάνεται στον κατάλογο με τους στενότερους συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη!

Είναι γεννημένος στήν Φιλαδέλφεια την χρονιά που τελείωνε ο Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος το 1945 και σύζυγός του είναι μία εξόχως διάσημη πολιτικός στις ΗΠΑ, η θεωρούμενη πολύ εύπορη Γερουσιαστής Ρόζα ντέ Λάουρο (Στην αρχική φωτογραφία το ζεύγος).

CF55B3B3 EC9F 44DD A26F B88BCD06132E
Η επίσημη λίστα επιβατών που αποκάλυψε την ύπαρξη του πανάκριβου επικοινωνιολόγου
06FEDA86 C4E0 495E 92B9 156EA085CE6B

Τι δουλειά έχει αυτός ο άνθρωπος δίπλα στον πρωθυπουργό. Ποιος τον πληρώνει. Που βρήκαν τα λεφτά για να απασχολούν μίας τέτοιας εμβέλειας επικοινωνιολόγο, την ώρα που υποτίθεται δεν βρισκόμαστε καν σε προεκλογική περίοδο.

Το οικονομικό όμως είναι το πλέον σημαντικό.

Η άλλη πτυχή του θέματος είναι εξόχως πολιτική. Γιατί ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε μία πολιτικά ουδέτερη στιγμή, έχει ανάγκη να βρίσκεται δίπλα στον Greenberg.

Είναι βέβαιο ότι αυτό το θέμα θα απασχολήσει πάρα πολύ το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

ΠΗΓΗ

……………………………………………………………………..

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ