ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2023

Εθνικές εκλογές έρχονται… πάρτε την ζυγαριά και σημειώστε!!

 

ΠΗΓΗ   :  Κ.Π.Δ. ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΚΑΜΠΕΡΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΥΠ. ΒΟΥΛ. Β3 ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ


ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΛΥΦΑΔΑ

ΑΙΞΩΝΗ



 Εθνικές εκλογές έρχονται… πάρτε την ζυγαριά και σημειώστε!!

Και κάπως έτσι έσκασε το μυστικό. Ποιό μυστικό δλδ που όλοι γνωρίζουν;;; Μεταξύ ελαφρών συζητήσεων κυβερνητικών αξιωματούχων μια-δυο ημερομηνίες ξεφουρνίστηκαν που βολεύουν τον λαό!!!;;; Μεταξύ τυρού και αχλαδιού με περισσή αφέλεια αλλά και απεριόριστη πονηριά θα θέσουν πάλι ερωτήματα στους δοκιμαζόμενους πολίτες. Βέβαια μετά την σειρά των pass των αναφορών σε επιτυχίες και εξαγγελιών ευεργετικών δράσεων κάθε νοήμων αντιλαμβάνεται ότι οι εκλογές είναι προ των θυρών.

Ετοιμαστείτε λοιπόν για έναν καταιγισμό υποσχέσεων και παροχών από κυβέρνηση και αντιπολίτευση πάρτε την ζυγαριά και σημειώστε τι θα ακούσετε για μισθούς, υγεία, εργασία, παιδεία, ασφάλεια, κατοικία που σας καίνε και είναι προσφιλή θέματα για τους πολιτικούς αγορητές. Πολλά θα ειπωθούν από την ΝΔ που απέτυχε στην οικονομία αλλά ήρθε ο καιρός να γεμίσει η τσέπη σας. Οι νυν κυβερνώντες ασελγώντας στην νοημοσύνη μας μετατρέπουν σε επιτυχία τις αποτυχίες τους. Αλαζονικά αναφέρονται στην βυθισμένη σε τέλμα παιδεία την υποβαθμισμένη υγεία στην εργασία που καθιστά εκδικαζόμενους δούλους τους εργαζόμενους. Αλλά δεν θα απαντήσουν στα θέματα εθνικής και κοινωνικής ασφάλειας. Αποφεύγουν να αναφερθούν στην απώλεια κατοικίας για χάρη  fundασμάτων. Τα μέχρι τώρα καλάθια είναι μικρά μπροστά στα τεράστια κοφίνια που έρχονται. Καμία συζήτηση για εθνικά θέματα και τις λυτρωτικές επιδρομές γειτόνων μας.

Και η αντιπολίτευση μείζων και ελάσσων;;; Μη γελιέστε δεν διαφέρουν σε τίποτε από την συμπολίτευση. Με τα ίδια συνθήματα θα επιχειρήσουν να καταλάβουν έδρες για διατήρηση ασυλίας και νόμο περί ευθύνης υπουργών. Οι συριζαίοι θέλουν να επανέλθουν στην εξουσία διότι γλυκάθηκαν από την προηγούμενη θητεία τους. Μόνη τους επιδίωξη είναι το ξεπούλημα της πατρίδας και των εθνικών ιδεωδών. Η αφοσίωση στην υποδοχή επενδυτών και αφελληνισμό του τόπου είναι για αυτούς υπέρτατος σκοπός (Βίτσας ζήτω το Πακιστάν) και όπως έχει δείξει η ιστορία πάντα ξεπλένουν τις αμαρτίες της δεξιάς. Οι αριστεροί (ΚΚΕ κλπ.) με τις καπιταλιστικές τσέπες έχουν πάντα τα ίδια μονότονα επιχειρήματα και αναφορές διότι δεν τους ενδιαφέρει να κυβερνήσουν παρά να διαιωνίζουν ζεστά έδρανα στην βουλή.

Και κάθε δεξιός δημοσιογραφικός με την εμβέλεια που του παρέχουν τα ΜΜΕ σχηματίζει κομματίδιο με εθνικές κορώνες και αδιαφανείς χρηματοδοτήσεις.

Η Ελλήνων Συνέλευσις όπως και στις προηγούμενες εθνικές και για ευρωβουλή εκλογές θα συμμετέχει με ένα τεράστιο πιστοποιημένο πρόγραμμα. Προσγειωμένα και πραγματιστικά

θα επαναφέρει την τάξη στην πολύπαθη πατρίδα μας. Χωρίς κορώνες και υπερβολές

επισημαίνει τις βλαβερές πρακτικές και υπεύθυνα εισηγείται την θεραπεία της άρρωστης

πολιτικής πορείας του τόπου. Στον Άρειο Πάγο κατετέθηκαν οι προγραμματικές δηλώσεις. Ένα

τεράστιο χαρτοφυλάκιο χιλιάδων έργων κοινοποιήθηκε στους πολίτες και η χρηματοδότηση

τους είναι ενεργός και απεριόριστη. Το πολιτικό ήθος επείγει φίλοι μου να επανέλθει στις

σχέσεις κράτους πολίτη διότι ο πολιτισμός και η πολιτική αφετηρία έχουν τον πολίτη. Όπως

επείγει και η ενεργός άμεση συμμετοχή του πολίτη και η δράση του εντός των κόλπων της

Ε. ΣΥ. Η γνώση που δόθηκε και η συνεπής στιβαρή αντιμετώπιση όσων μας ταλανίζουν

προοιωνίζουν για τους Έλληνες νέους καιρούς. Η υποσχεσιολογία δεν αρμόζει στους πολίτες

με νόηση και πλήρη αντίληψη των προβλημάτων αλλά και κινδύνων εντός και εκτός των

τειχών. Μην αυταπατάσθε φίλοι μου οι εχθροί του έθνους είναι μέσα στην χώρα μας. Τους

αποτελειώνουμε με Ελλήνων Συνέλευσις.

 

Χρήστος Κράγιας


ΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΟΥΝ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΟΧΗΜΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΦΘΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΩΝ ΜΗΤΕΡΩΝ ΕΛΛΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ.

ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ


Προτείνουμε:

Main navigation

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ