ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2021

“ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ. ΤΩΡΑ ΖΗΤΑΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΝΑ ΔΙΩΞΕΤΕ ΤΗΝ ΣΚΛΑΒΙΑ. ΝΑ ΔΙΩΞΕΤΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ”

 

ΠΗΓΗ :  ΑΛΦΕΙΟΣ ΠΟΤΑΜΟΣ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: “ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ. ΤΩΡΑ ΖΗΤΑΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΝΑ ΔΙΩΞΕΤΕ ΤΗΝ ΣΚΛΑΒΙΑ. ΝΑ ΔΙΩΞΕΤΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ” 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ Sorras T.V 6/11/2900 (Μέρος Γ’ Απομαγνητοφώνηση Ομάδα ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ




ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: «ΘΑ ΤΡΑΒΗΞΩ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ…» ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ Sorras T.V 6/11/2900 (μέρος α’ απομαγνητοφώνηση ομάδα ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ)

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: «ΘΑ ΠΑΓΩΣΩ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΓΙΑΤΙ Η ΚΟΛΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΓΗ…» ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ Sorras T.V 6/11/2900 (μέρος β’ απομαγνητοφώνηση ομάδα ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

ΑΝ ΧΑΣΟΥΜΕ, ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΚΙ ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΣ ΝΙΚΗΣΑΝ ΑΥΤΟΙ! ΣΗΜΕΡΑ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΙΝΟΗΣΗ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. Νομίζετε ότι ο εχθρός μας είναι οι Μογγόλοι, οι Κινέζοι κι οι Χαζάροι; Αυτοί είναι εκεί και δεν…

( σύνδεση με το προηγούμενο )

… μιλάνε. Υπονομεύουν και με πολεμούν οι ίδιοι μου οι άνθρωποι. Οι πραγματικοί εχθροί μου και δεν μπορώ να τους πω προδότες, γιατί είναι απέναντι μου και είναι εχθροί μου.

ΟΙ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΟΗΣΗΣ ΜΟΥ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΟΥ ΚΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ. Τώρα ο πόλεμος μου είναι με τους ίδιους τους Έλληνες, με τους Ανθρώπους. Γιατί οι άλλοι υπονομεύουν όλο αυτό το έργο και την αλήθεια, την αλλοιώνουν και με πολεμά το ίδιο το κύτταρο μου. Είναι σαν να έχω καρκίνο εγώ ο ίδιος και πολεμάω με τα ίδια μου τα κύτταρα.

Αυτό πρέπει να σταματήσει. Πρέπει να καταλάβουν όλοι τι συμβαίνει.

Άρα, είσαι στην Γερμανία, σε ένα μέρος που είναι τόσο σκοτεινό, αλλά συνάμα μπορεί να κάνει και μια μεγάλη διαφορά και σε όλα τα μέρη.

Η ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΠΡΟΔΩΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ. ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΔΟΣΕΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ! ΟΣΟΙ ΠΡΟΔΟΣΑΝ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΑΓΩΝΑ, ΔΙΑΛΥΘΗΚΑΝ ΟΛΟΙ!

Στα επόμενα χρόνια, μήνες, μέρες θα διαλυθούν! Στάχτη θα γίνουν! Πείτε μου έναν προδότη που πέρασε από μένα και από αυτό που κάνω και επιβίωσε! Στο διάολο πήγαν όλοι! Ξέρετε και κάτι; Μόνοι τους πήγαν! Θα υπάρχουν κι άλλες συνέπειες. Δεν ξαναπροδίδει κανένας. Όποιος προδόσει αυτόν τον αγώνα, θα έχει πολύ μεγάλο θέμα σε πολλά επίπεδα κι όχι σε ένα.

Αυτός ο αγώνας είναι ιερός και πρέπει να το καταλάβετε και να βάλετε και άλλους στο παιχνίδι, γιατί είναι για την ίδια μας την Ύπαρξη και την Ζωή. Έρχεται η μεγάλη Αλλαγή, ας την δεχτείτε ή τουλάχιστον, μεταλαμπαδεύτε την! Χρησιμοποιείστε όποιο μέσο έχετε, σε όλες τις χώρες.

Αλλά, όσο μιλάτε εσείς στις χώρες έξω, τόσο η Ελλάδα παίρνει δύναμη.

Όσο φουντώνουμε και στο Παρίσι και παντού, τόσο η Ελλάδα θα δυναμώνει. Δεν θα νιώθει μόνη της. Όλοι οι άνθρωποι είναι μαζί. Δεν υπάρχει να είναι κάποιοι καλά και οι άλλοι να πάνε να πνιγούν. Είμαστε όλοι μαζί και δεν είναι τυχαίο που ο Ελληνισμός είναι σε όλο τον πλανήτη. Τυχαίο είναι; Είναι μέσα βάσει σχεδίου!

Θέλω να ξέρετε ότι οι δυνάμεις των Ελλάνιων, είναι πιο πολλές έξω από την Ελλάδα, παρά μέσα στην Ελλάδα. Μέσα στην Ελλάδα, θα τραβήξουμε μεγάλο Γολγοθά. Αλλά, η αλήθεια είναι ότι όλο μαζί θα σπάσει το πλανητικό σύστημα, γιατί έξω έχουμε πιο μεγάλες δυνάμεις από ότι μέσα στην Ελλάδα.

Στην Ελλάδα ξεκινάει κι όλα από εδώ θα γίνουν, εδώ είναι ο μεγάλος πόλεμος, αλλά από το εξωτερικό περιμένουμε βοήθεια για την Ελλάδα.

Αν δεν βοηθήσει το εξωτερικό, η Ελλάδα θα χαθεί. Περιμένουμε λοιπόν βοήθεια από το εξωτερικό κι από άλλες δυνάμεις που σήμερα δεν τις βλέπετε και εγώ τις αντιλαμβάνομαι και τις νιώθω και νιώθω και τις πιέσεις, τόσο των αρνητικών, όσο και των δικών μου. Ήδη φτιάχνεται η πλατφόρμα που σημαίνει θα σπάσει όλο μαζί.

Έτσι αγαπητέ συνέλληνα θα πω ότι είναι τιμή μου που είσαστε μαζί μου, αλλά και μεγάλη τιμή που πολεμώ μαζί σας.

Όλοι μας λοιπόν με έναν άπειρο σεβασμό, σε μια τεράστια αδελφοποίηση ψυχών, ελάτε να δείτε τι μπορούμε να κάνουμε.

Εγώ στο τέλος θα σας αποδείξω, όπως και τώρα σας το έχω αποδείξει ΟΤΙ Η ΝΟΗΣΗ ΧΑΡΑΣΣΕΙ ΤΗΝ ΥΛΗ, ΤΗΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΦΥΡΗΛΑΤΕΙ. Το έχω αποδείξει και θα το αποδείξω.

ΤΟ ΥΠΕΡΟΠΛΟ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΝΟΥ.  Αυτά είχα να πω συνέλληνες.

Όλη η Κολωνία έχει έναν τεράστιο ναό. Τον καθεδρικό ναό. Εκεί να κάνετε τον Ιάσονα. Έχει πολύ μεγάλη σημασία, όπως και παντού. Κι εκεί πρέπει να ανοίξετε ένα γραφείο, γιατί είναι τόσοι Έλληνες εκεί! Δεν μπορούν να έχουν ένα στέκι και να μιλούν για την Ελλάδα, για την χώρα τους και την πατρίδα τους;

ΠΕΡΙ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ…

Αφού έχουμε φάει με το κουτάλι τις άλλες διαστάσεις, έτσι όπως τοποθετήθηκα, η 5η Διάσταση είναι τεράστια. Εκεί δεν υπάρχει ο Χρόνος. Εκεί ο χρόνος είναι σχετικός. Δεν έχει απολυτότητα κι αυτό σημαίνει ότι ένα εκατομμύριο χρόνια μπορεί να είναι ένα δευτερόλεπτο κι ένα δευτερόλεπτο μπορεί να είναι 1 εκατομμύριο χρόνια.

Σου δίνω ένα παράδειγμα: αν όμως φανταστείς ότι η 6η διάσταση είναι του Απόλλωνα, μπορείς να διανοηθείς, τι σημαίνει η 5η; Άρα, έχεις αντιληφθεί, ένα σκαλοπάτι κάτω από την 6η πώς πρέπει να είναι ο Άνθρωπος; Θα σε βάλει να αναρωτηθείς: «Αφού η 6η είναι του Απόλλωνα, μπορείς να καταλάβεις, πώς πρέπει να είναι τα Ανθρώπινα όντα που θα πάνε στην 5η;»  Βλέπεις εσύ, όπως ζούμε τώρα, να είμαστε έτοιμοι να πάμε σε καμιά 5η;

ΔΗΜΗΤΡΗΣ (ΑΠΟ ΚΟΛΩΝΙΑ): Θα έχει και υλικό πεδίο αυτή η διάσταση ή πνευματικό μόνο;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Βεβαίως και υλικό! Αλλά με άλλη μετάλλαξη, καμία σχέση έτσι όπως το βλέπεις το υλικό. Καταρχάς, γιατί η 6η να μην έχει υλικό; Μα κάποια στιγμή το υλικό δεν έχει σημασία. Το υλικό είναι και άυλο κι έτσι αντιλαμβάνεσαι εσύ το υλικό. Η ύλη είναι παντού.

Άρα, μην το βλέπεις το υλικό, όπως το βλέπεις τώρα! Θα είναι διαφοροποιημένο, αλλά βεβαίως υπάρχει! Αλλά, εκεί θα είσαι λίγο διαφορετικά, όμως είναι τόσο ψηλά που πρέπει να περάσεις την Γέφυρα.

Για να περάσεις την Γέφυρα, έχει προϋποθέσεις. Αυτές οι προϋποθέσεις πρέπει να τηρηθούν, όπου δεν μπορούν να ξεπεραστούν οι ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ.

Αντιλαμβάνεσαι ποιος μπορεί να έβαλε αυτούς τους Νόμους στους Θεούς; Όταν σου λέει ότι οι Θεοί έχουν Όρκους –Νόμους και δεν πρέπει να ξεπεραστούν, ποιος είναι ο Άνθρωπος που μπορεί να τους ξεπεράσει στην Ύπαρξη του; ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΟΡΚΟΙ –ΝΟΜΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ Η ΥΠΑΡΞΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΝ! ΟΤΑΝ ΞΕΠΕΡΝΑΣ ΤΟΥΣ ΟΡΚΟΥΣ-ΝΟΜΟΥΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑΚΑ, ΥΛΙΚΑ, Η ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΕΙΣ Η Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ.

Άρα, αφού δεν ξεπερνούν οι Θεοί, ούτε χιλιοστό τους Νόμους, εσύ ο Άνθρωπος, πώς τους ξεπερνάς; ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ; ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ. Για αυτό είσαι κι Άνθρωπος, έχεις ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ. Επειδή ξεπερνάς κάθε Νόμο της Νομοτέλειας, πας στον απόπατο. Κάτσε με τα ζώα και να σε πηδάν τα ζώα και να είσαι στην Κοινωνία των Ζώων. Κάτσε! Και θέλεις να πας στην 5η ; Τώρα είσαι μέσα στον βόθρο, άντε να σηκωθείς να φύγεις.

Και κάποια στιγμή στην Επίκληση του Όρκου –Νόμου λέω:

«ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΟΝΤΑ ΣΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΛΙΞΗ ΤΟΥΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΣΟΥ!» Αν δεν πας στην Αυτογνωσία σου, πώς θα ακουμπήσεις; Πρέπει να κατανοήσεις ότι οι δικοί σου ΟΡΚΟΙ-ΝΟΜΟΙ που είναι ίδιοι με τις ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΕΝΕΣΗΣ ΣΟΥ. ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ. ΆΡΑ ΖΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ-ΟΡΚΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΥΠΑΡΞΗ. ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΕΛΘΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΚΑΙ ΖΕΙΣ. ΞΕΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ Η ΠΕΦΤΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΣΑΙ ΕΚΠΤΩΤΟΣ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

Άρα, που θα μεταβείς; Έπεσες; Ωραία! ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΝΕΒΕΙΣ ΤΩΡΑ, ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕΣ, ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ 10 ΕΠΙΠΕΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙΣ ΠΑΛΙ. Και μετά 10 πίσω και 10 πίσω, κοίτα πόσο πίσω έχεις μείνει! Χρόνο θέλεις; Έχουμε λένε οι δικοί σου! Κάτσε εκεί και κάνε ό,τι θές! Πέρνα 50 ΕΝΙΑΥΤΟΥΣ μέχρι να γίνεις Άνθρωπος. Άρα, εξαρτάται από σένα.

ΚΙ ΕΡΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΛΕΩ: ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΝΙΑΥΤΟ. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΘΕΙ Ο ΕΝΙΑΥΤΟΣ. ΧΑΘΗΚΕ Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ! ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟΝ; ΌΧΙ ΡΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ! ΣΤΟ ΚΑΤΩ-ΚΑΤΩ ΤΙ ΣΑΣ ΛΕΩ; ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ;

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΕΛΙΞΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΕΛΙΧΘΟΥΜΕ! Πρέπει να με κλέβεις για να ζήσεις; Γιατί; Δεν μπορείς χωρίς να κλέβεις, να ζήσεις; Πήρες την γυναίκα μου; Γιατί; Δεν σου αρέσει αυτή; Πάρε άλλη! Την δική μου τι την θέλεις; Είναι απλά πράγματα!

ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΛΗΣΗ… ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΧΩΡΟΧΡΟΝΟΥ… ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ, ΤΟΥ ΙΑΣΟΝΑ..

Εχει φτιαχτεί ένα πολύ εξειδικευμένο Νερό που είναι το νερό των Ναών. Είναι πολύ δυνατό, αλλά δεν το έχετε εσείς στο εξωτερικό. Έχουμε φτιάξει γύρω στα 60 κιλά, το οποίο πρέπει να σας το δώσουμε. Κάποια στιγμή που θα έρθει εδώ,  θα σχηματίσετε μια ομάδα που θα το κάνει, γιατί είναι καλό να οργανωθείτε πάνω σε αυτό. Γιατί αυτό δεν είναι δρώμενο, είναι πραγματικότητα.

Θα σας δώσουμε τέτοιο νερό. Θα δοθεί σε άτομα τα οποία πρέπει να είμαστε σίγουροι, γιατί αυτό το ύδωρ δεν μπορεί να είναι στα χέρια του οποιουδήποτε. Όμως θα μοιραστεί σε άτομα που θα είναι σε αποστολές, και θα το δώσουν στα άλλα άτομα και όπου πάτε θα παίρνετε νερό.

Αρχίζει λοιπόν σε όλον τον πλανήτη, όλη αυτή η διαδικασία, σε ποτάμια, σε ναούς, παντού! Ναι, μαζί με τον Ιάσονα, ένα τέτοιο βάζει φωτιά παντού. Έχει κατασκευαστεί και θα σας δοθεί στην Γερμανία και σε άλλα μέρη.

Δεν έχει κανείς ακόμα, αλλά υπάρχει όμως! Τώρα ξεκίνησε ο Ιάσονας. Μπείτε μέσα στον Ιάσονα. Διαβάστε τον! Γίνετε έναν με αυτόν. Είσαστε κομμάτι του χωροχρόνου, είσαστε κομμάτι της διαδικασίας, του Ηρακλή, του Ιάσονα. Όλοι αυτοί πάνε μαζί. Ηρακλής, Ιάσονας, ο Μίνωας, είναι όλοι αυτοί σε μια διαδικασία στην ίδια χρονική στιγμή..

Να μπείτε μέσα στην Επίκληση, να γίνεται Ένα και να το καταλάβετε, να ξέρετε τι θέλετε και να κάψτε και να κόψετε τις διόδους με όλα αυτά τα μιάσματα. Έτσι γίνεται! Δεν γίνεται αλλιώς! Πώς τον πολεμάς;

Πολεμάς λοιπόν με πολύ συγκεκριμένες διαδικασίες και δεν το κάνεις εσύ, το κάνουν οι άλλοι. Το κάνουν αυτοί που μπορούν. Αλλά το θέμα είναι ότι το κάνουν για σένα. Γιατί εσένα ενοχλεί, εσένα δυναστεύει, εσένα σκοτώνει, εσένα δολοφονεί, εσένα έχει σκλαβωμένο! Αλλά το κάνουν οι άλλοι για σένα, αυτοί που είναι ένα με σένα, το οποίο δεν το καταλαβαίνεις, δεν τους βλέπεις και τους λες ότι δεν είναι η ύπαρξη σου και ότι δεν υπάρχουν και ότι είναι ιδέα.

«ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΘΕΟΙ ΣΟΥ…»

Όταν βλέπεις κάποιον και του λες: «Παιδί μου, Έλληνας είσαι; Ο Καραϊσκάκης τι είναι; Προγονός σου! Πολύ ωραία! Ο Κολοκοτρώνης πρόγονος σου κι αυτός! Ο Αχιλλέας κι αυτός! Ο Περσέας; Κι αυτός! Ο Απόλλωνας; Αυτός είναι ιδέα; Άντε να χαθείς, βλαμμένο! Τι λες; Από εκεί γεννήθηκαν όλοι. Ο Αχιλλέας δεν ήταν γιος Θεού; Μα, ο Μίνωας δεν είναι γιος του Δία; Είναι ο Δίας ιδέα; Τι να σου πω; Οπότε, ο Ηρακλής γεννήθηκε μόνος του και ο Αχιλλέας φύτρωσε!».

Θέλω να καταλάβουμε λοιπόν ότι οι Θεοί δεν είναι Ιδέα. ΑΡΑ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΘΕΟΙ ΣΟΥ. Με ο,τιδήποτε υπάρχει στον πλανήτη και φαίνεται. Είναι καταγεγραμμένο με Ναούς, με ιστορία, με αγάλματα, με ενεργειακούς τόπους, με τόπους όπου μπορείς να πηγαίνεις και να γίνεσαι καλά. Θα ξανανοίξουν πάλι αυτές οι πηγές. Υπήρχαν πάντα! Η Γη δίνει πάντα.

Εμείς δεν είμαστε απόγονοι του Αβραάμ, γιατί αυτοί είναι ζώα κι είναι από τους πιθήκους. Το λένε οι άνθρωποι, αλλά εμείς δεν είμαστε από εκεί. Είναι πρόγονοι μας ο Αβραάμ, ο Ισάακ και ο κάθε μπάσταρδος; Αφού δεν έχει μανούλα! Ποια είναι η μάνα του Αβραάμ; Δεν την έχει ορίσει! Ποια στον διάολο τον γέννησε; Μηχανή τον έφτιαξε; Το λένε μόνοι τους βρε παιδί μου. Δεν έχουν μανούλα! Πρέπει να καταλάβετε την διαφορά.

Δεν γίνεται λοιπόν να κάνεις ότι δεν βλέπεις. Τι δεν βλέπεις; Τον πρόγονο σου; Δηλαδή, εγώ σε χίλια χρόνια τι είμαι; Δεν υπάρχω; Εσύ, σε χίλια χρόνια, τι θα είσαι; Που θα έχεις κάνει ένα τσούρμο παιδιά και θα είναι τα παιδιά των παιδιών σου και το DNA  σου θα είναι εκεί, αλλά εσύ δεν υπάρχεις! Και στα 10.000 χρόνια εσύ είσαι Ιδέα; Πώς να δεχτούμε λοιπόν την βλακεία του κάθε απόγονου; Τι σημαίνει ότι είναι Ιδέα; Πέρασαν τα χρόνια και εγώ είμαι παλιός και αυτοί είναι καινούργιοι;

Ελάτε λοιπόν να συντονίσουμε το μυαλό μας τώρα! Τι είναι αυτό που δεν χωράει στο μυαλό μας και δεν μπορούμε να καταλάβουμε; Εμείς είμαστε παιδιά των προγόνων μας. Οι πρόγονοι μας είναι απο εκεί. Δεν μπορεί ο Καραϊσκάκης δικός μας, ο Αχιλλέας δικός μας και ο Δίας όχι! Είναι δυνατόν; Άρα, λοιπόν να μπείτε στην διαδικασία να καταλάβετε να γίνετε Ένα με την Επίκληση, να καταλάβεις τι λέει και να βρεις τα κλειδιά της κι όπου το λες θα πάρει φωτιά. Δεν φαντάζεσαι τι μπορείς να κάνεις, ακόμα και μόνος σου.

Αλλά, όταν θα πας να διαβάσεις σε ένα χώρο, το λες γιατί το κάνεις. Λες: ΑΥΤΟ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ  ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ… και σημάδεψε το! Και θα κλείσεις με το τι θέλεις να κάνεις. ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ, ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΤΩΡΑ. ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΧΘΟΝΑ, ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΘΟΝΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΧΘΟΝΑ ΚΑΙ ΟΡΑΤΟ ΚΑΙ ΑΟΡΑΤΟ. Σφάξτα όλα! Έτσι θα το κάνετε! Αν το κάνετε τώρα 10.000 Έλληνες σε όλον τον πλανήτη, θα το ακούσουν στερεοφωνικά όλοι. Αν το κάνουμε 5, δεν γίνεται! Βγείτε έξω λοιπόν και σφάξτε τα πάντα! Αυτά που δεν βλέπετε, αλλά υπάρχουν! Και τους δικούς σου δεν βλέπεις! Πώς θα δεις τους άλλους;

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΑΕΙ… ΤΟΥ ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΟΛΑ !

Κάποιοι συνέλληνες λένε, ο κόσμος δεν ακούει! Τι να ακούσει ο κόσμος; Είναι τελειωμένος ο κόσμος.

Του τα πήραν όλα, το μυαλό, την θέληση, του πήραν τα πάντα, δεν ξέρει ποιος είναι, δεν ξέρει που πάει, δεν ξέρει πώς να ζήσει, δεν ξέρει για ποιον λόγο ζει, για ποιον λόγο έχει έρθει εδώ, τι στόχο έχει τι έχει έρθει να κάνει εδώ.

Νομίζει ότι θα έρθει να κάνει μπιζνες και λεφτά, θα πάρει έναν ωραίο τάφο και μετά οι κληρονόμοι του θα έχουν λεφτά που θα τους τα πάρει και το κράτος, όπως και γίνεται. Ωραία, μάζεψες και λεφτά και έκανες ό,τι έκανες! Μετά; Και; Πάρε και τα σάβανα, πλήρωσε και τον τάφο σου και άντε να χαθείς από εδώ. Πάμε για ταμείο μετά. Τι κάναμε ρε παιδιά εδώ; Τι θέλαμε; Κανείς δεν ξέρει τι θέλει! Δεν ξέρει πού πάει. Ακολουθεί μια διαδικασία η οποία είναι προγεγραμμένη και μας έχουν καθορίσει δόγματα και κόμματα ιστορίες και συχνότητες. «Τι είναι αυτό; Α, κάτι πέτρες που κάτι έκαναν οι αρχαίοι Έλληνες, κάτι μαλακίες έκαναν…» Κοιτάξτε τι λένε τα ζώα! δηλαδή, τα καινούργια είναι καλά.

ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ !

Συνέλληνες, μαζέψτε το μυαλό σας, πρέπει να ξέρουμε ποιοι είμαστε και τι κάνουμε και γιατί έχουμε έρθει εδώ πέρα. Έχουμε σκοπό και αποστολή κι αν ξαναρθούμε τα ίδια θα κάνουμε; Πάμε να φτιάξουμε μια Πολιτεία κι όταν ξαναρθούμε να είναι έτοιμα! Θέλουμε τα δικά μας, δεν θέλουμε τίποτα δικό τους. Ζήτησα από κανέναν δανεικά; Ζητήσαμε να μας κάνουν χάρη. Θέλω την Ελλάδα! Γιατί; Γιατί είναι δική μου κι ό,τι είναι δικό μου θα το πάρω. ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΙ Ο,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ.

Ο Ιάσονας σου μάζεψε τον χρυσό και δεν τον έχει πειράξει κανείς! Ποιος να τον πειράξει; Υπάρχει περίπτωση να έχουν οι δικοί μας όπλα, υπερόπλα, χρυσό, – ο χρυσός είναι του Απόλλωνα και δεν τον πειράζει κανείς. Οι άλλοι δεν τον πιάνουν! Το ξέρεις ότι οι Εβραίοι βγάζουν τον χρυσό με κυάνιο, ενώ μπορούν να τον βγάλουν με ηλεκτρόλυση. Τι είναι η ηλεκτρόλυση; Παίρνεις το νερό, κάνεις μίγμα, το σπας, το βάζεις στην ηλεκτρόλυση και μαζεύεται στις άκρες χωρίς να διαλύσεις και ό,τι χύνεται στο έδαφος δεν είναι δηλητήριο. Τα ζώα βγάζουν τον χρυσό με κυάνιο, που όπου πέσει, διαλύει την γη και τα πάντα. Δεν είναι δική τους η γη, για αυτό την διαλύουν. Δεν είναι δικά τους τα δάση, για αυτό τα διαλύουν. Δεν είναι δικοί τους οι άνθρωποι για αυτό τους σκοτώνουν. Για αυτό σου έχουν φονικά φάρμακα, όπλα και πολέμους, γιατί δεν σε νιώθουν. Είσαι άλλος από αυτούς! Ό,τι τρώς, στο δηλητηριάζουν! Γιατί; Αυτοί τρώνε υποτίθεται καλά με τα σκατοσώματά τους και εσένα σε δηλητηριάζουν.

ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ, ΤΟΥΣ ΕΥΛΟΓΕΙΣ, ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ ! Θέλω να τους σφάξω, όχι να τους προσκυνήσω. Να τους βάλω σε ένα κλουβί όλους μαζί, αυτά τα ζώα που εσείς νομίζετε δυνατά. Γέλιο θα έχει! Μέχρι και τα δικά τους υβρίδια σκοτώνουν, γιατί δεν τους νοιάζει. Αυτά είναι δικά τους, φτιαγμένα για να κατακτήσουν εσένα.

ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΘΛΟΥΣ…

Κάποιος πρέπει να κάνει τον ΑΘΛΟ ΤΟΥ ΔΙΟΜΗΔΗ και αυτή την στιγμή εκεί είμαστε. Είμαστε και στον Άθλο της Ιππολύτης που πρέπει να κοπεί το κεφάλι της Ιππολύτης, γιατί αν δεν κοπεί το κεφάλι της Ιππολύτης, δεν μπορούμε να μαζέψουμε τα Βόδια του Γηρυόνη. Είμαστε λοιπόν στον Άθλο της Ιππολύτης.

Ουσιαστικά είμαστε σε όλους τους Άθλους. Ο πρώτος Άθλος για μένα είναι όταν οι Θεοί του έδωσαν τα όπλα τους. Οι Θεοί του έδωσαν τα θεικά τους όπλα και ο Ηρακλής δεν τα καταλάβαινε και πήγε κι έκοψε ένα ρόπαλο και είπε: Αυτό θα είναι το όπλο μου. Αυτό βέβαια είναι μεταφορικό. Δεν είναι ότι δεν τα πήρε, ουσιαστικά είναι ότι το Ρόπαλο είναι η Γνώση του και το μεγάλο του όπλο ήταν ο Νους του. Έτσι λοιπόν το Ρόπαλο είναι η Γνώση κι όχι αυτό που σκότωνε. Το Ρόπαλο είναι τα πάντα. Όμως τα όπλα των θεών δεν τα πήρε. Είπε: «Δεν θα πάρω αυτά, θα φτιάξω δικό μου». Κι έτσι έφτιαξε δικό του όπλο και το Ρόπαλο είναι τα πάντα. Είναι σπαθί, είναι μυαλό, είναι στρατηγική, είναι οικονομικά, είναι τα πάντα. Είναι μαγικό και γίνεται ό,τι θέλεις. Ο Ηρακλής έχει πάντα το Ρόπαλο, γιατί είναι η Γνώση και η Επίγνωση του. Ο πρώτος Άθλος που κάνει, για μένα, είναι ότι επιλέγει αυτά που αυτός αντιλαμβάνεται, καταλαβαίνει και μπορεί να χειριστεί.

Τώρα, να σου δώσουν ένα καλό διαστημόπλοιο, αλλά να μην ξέρεις πώς δουλεύει, τι να το κάνεις; Δεν έχει νόημα για σένα.

Άρα, το πρώτο που κάνει είναι να διαλέγει τα δικά του όπλα με την δική του ΝΟΗΣΗ, ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΓΝΩΣΗ. Κι έτσι έχει πολύ μεγαλύτερα αποτελέσματα σε ό,τι χρειαστεί.

Έτσι όλο το ΡΟΠΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ, Ο ΝΟΥΣ ΤΟΥ!

Αλλά, θα πω, ότι είμαστε στον Άθλο της Ιππολύτης, αλλά συνάμα είμαστε στον Άθλο της Λερναίας Ύδρας που κόβουμε τα κεφάλια, αλλά τα καίμε, όσο μπορούμε.

Το μέλημα είναι να μαζέψουμε τα ΒΟΔΙΑ ΤΟΥ ΓΗΡΥΟΝΗ.

Ναι, τα ΜΗΛΑ ΤΩΝ ΕΣΠΕΡΙΔΩΝ βγαίνουν απλόχερα σιγά-σιγά με αλήθειες για να καταλάβει ο καθένας. Τον Άθλο αυτόν, τον κάνουμε όλοι μαζί. Άλλος έχει μείνει πιο κάτω, άλλος προχωράει πιο γρήγορα. Το μέλημα το μεγάλο είναι να φύγει το συναίσθημα, τα ΤΡΙΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΒΕΡΟΥ, Η ΑΠΛΗΣΤΙΑ, Η ΕΠΑΡΣΗ ΚΑΙ Ο ΦΘΟΝΟΣ. Αυτό είναι τεράστιο.

Μπορώ να σου πω ότι οι μεγάλες Προδοσίες και των Θεών, αλλά και μεγάλων Ανθρώπων και Οντοτήτων, εκτός από την περιέργεια είναι και ο ΦΘΟΝΟΣ. Δηλαδή, ο Αλεξάνδρος ένας τεράστιος γίγαντας παγκοσμιοποιητής, φυσικά με σχέδια και αποστασίες θεών, προδόθηκε με Ελεύθερη Βούληση από το πολύ κοντινό του περιβάλλον. Τόσο κοντά που δεν το φαντάζεστε. Δεν μπορούσε να το κάνει κάποιος απέξω. Τον είχαν δηλητηριάσει τέσσερις φορές. Αλλά, ο Αλέξανδρος έχει όλη την ΓΗ. Πήγε σε όλη την ΓΗ, μέχρι και στην Σιβηρία.

Οι Εγγλέζοι πήγαν στην Αυστραλία με χάρτες του Πτολεμαίου. Τι να μας πουν; Το θέμα είναι ότι οι στρατηγοί του είχαν δύο χώρες ο καθένας, όποια χώρα ήθελε και έφτασαν στο επίπεδο του Φθόνου να πουν ότι «τελικά αφού δεν μπορώ να είμαι ο Αλέξανδρος, ας πεθάνει ο Αλέξανδρος». Ενώ έχουν τα πάντα, έχουν χώρες που ποτέ δεν θα είχαν χωρίς τον Αλέξανδρο, δεν θα είχαν ούτε σπίτι, αλλά τελικά είπαν ότι, αν δεν μπορεί να είναι κάποιος Αλέξανδρος, ας μην υπάρχει ο Αλέξανδρος.

Αφού ξεπεράσουμε λοιπόν, αυτά τα τόσο άσχημα συναισθήματα του Κέρβερου, που είναι τα κεφάλια του, αφού έχουμε φτάσει σε αυτά τα σημεία και τα παλεύουμε όλοι μαζί κι όλοι οι Άθλοι σχεδόν γίνονται μαζί, πιστεύω ότι ο μεγάλος Άθλος είναι να μαζέψουμε στο δισκοπότηρο όλα τα εμφυτεύματα, αφού σκοτώσουμε την Ιππολύτη, αφού πάρουμε τα Μήλα των Εσπερίδων, δηλαδή να μοιραστεί η Επίγνωση σε όσους αντιλαμβάνονται. Χρειάζεται μια τεράστια στρατιά, ομάδα ανθρώπων να μαζέψουν από την ανθρωπότητα τα εμφυτεύματα, ΤΑ ΒΟΔΙΑ ΤΟΥ ΓΗΡΥΟΝΗ, να τα βάλουμε στο ΔΙΣΚΟΠΟΤΗΡΟ να τους στείλουμε στο διάολο και φτιάχνοντας την Πολιτεία να μην έχουμε ξανά τέτοια δείγματα, τουλάχιστον το ενεργειακό κομμάτι να μείνει απομονωμένο, ώστε να κάνουμε αυτό που είναι να κάνουμε.

Σε αυτόν τον Άθλο πιστεύω και σε αυτά τα κομμάτια είμαστε τώρα, τα οποία είναι συνδυασμός και είναι όλα μαζί. Τώρα μπορεί να σας αγχώνω να έχουμε 3-4 Άθλους μαζί, αλλά τι να κάνουμε; Αυτό γίνεται! Να ξέρεις ότι τον 13ο Άθλο τον περνάει ο καθένας μόνος του. ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΕΑ. ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΑΧΟΣ ΣΟΥ! Εκεί πας μόνος σου και δεν μπορείς να περάσεις με παρέα. Ο καθένας που θα τελειώσει τους 12 σε ξεχωριστά χρονικά διαστήματα, θα ξέρει. Θα το περάσει μόνος σου. Δεν θα μπορέσεις να τον περάσεις με παρέα.

ΖΗΤΑΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΝΑ ΔΙΩΞΕΤΕ ΤΗΝ ΣΚΛΑΒΙΑ, ΝΑ ΔΙΩΞΕΤΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ !

Εγώ προσωπικά, αν και δεν με πειράζει το κόστος να επιτεθώ σε οποιονδήποτε ψευδοδιδάσκαλο, αφηρημένο, αφού τον αφήσω δε, να το δει και να δω τι γίνεται. Δεν θα παρεξηγήσω κανέναν, γιατί όλη μας η Γραμματεία είναι τόσο κωδικοποιημένη. Είναι δυνατόν να μην είναι κωδικοποιημένη; Θα σας φέρω ένα παράδειγμα. Πείτε μου έναν χρησμό κατά την αρχαιότητα που δόθηκε να είναι ευανάγνωστος. Κανένας χρησμός και ποτέ δεν δόθηκε ευανάγνωστος. Όλοι οι χρησμοί που δίνονταν ήταν κωδικοποιημένοι και έπρεπε ο άνθρωπος και καμία πόλη και κανένας ναός δεν κατασκευάστηκε χωρίς την έγκριση ποιων; Του Αβραάμ και του Ισαάκ;

Κανένας χρησμός και καμία πόλη και κανένας ναός δεν κτίστηκε χωρίς την έγκριση των δικών σου δημιουργών, καθοδηγητών και ήταν πάντα κωδικοποιημένος. Έπρεπε να σκεφτείς τι λέει ο χρησμός, να βάλεις το μυαλό σου και να κάνεις την επιλογή σου.

Είναι έτσι κύριοι ή δεν είναι; Γιατί; Άρα πάντα μας έτρεχαν στην Νόηση και μας εκπαίδευαν στην Νόηση. Τώρα τι πάθαμε και παίρνουμε τα έτοιμα; Έτσι θα αντιληφθείτε ότι εμείς είχαμε πάντα καθοδήγηση και προστασία και δεν κτίσαμε τίποτα και πουθενά, αν δεν ήταν ο τόπος πολύ ενεργοποιημένος.

Όπου πάτε σε αρχαία Πόλη, που έχουμε 30.000 πόλεις κρυμμένες στα βουνά, που τώρα τα λέμε «βουνά» γιατί κάποτε ήταν κοιλάδες, μέσα στην Ελλάδα και όπου θα πάτε σε Αρχαία Πόλη των αρχαίων ετών, όπου θα βάλετε κρέας δεν θα σαπίσει μια βδομάδα εκτός ψυγείου! Τυχαίο; Τι πάθαμε τώρα ρε παιδιά και κτίζουμε ο ένας πάνω στον άλλον και πάνε στα σκατά, στα ποτάμια και στις ρεματιές; Από εκεί να καταλάβετε πώς χάσαμε την Νόηση μας και πώς χάσαμε τον τρόπο που ζούμε. Τον τρόπο της ζωής μας, του ύπνου μας, της ΑΝΕΛΙΞΗΣ ΜΑΣ, της επιβίωσης μας, της ανάπτυξης, του μυαλού μας, της Νόησης μας! Δεν θα παρεξηγήσω όμως κανέναν Έλληνα και κανέναν Άνθρωπο, γιατί μας έκρυψαν την Γραμματεία και μας υποδούλωσαν.

ΤΩΡΑ ΖΗΤΑΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΝΑ ΔΙΩΞΕΤΕ ΤΗΝ ΣΚΛΑΒΙΑ. ΝΑ ΔΙΩΞΕΤΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ! ΠΟΤΕ ΦΟΒΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ; ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΙΚΗΣΕΙ.

Κόβεις ένα λουλούδι πάνω από την γη και νομίζεις ότι τον σκότωσες; Άμα, δεν του βγάλεις την ρίζα, δεν πεθαίνει! Έτσι κι εμείς! Φεύγουμε, ερχόμαστε, η ρίζα είναι εκεί. Τι δεν καταλαβαίνετε ρε Συνέλληνες;

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΑΝΙΚΗ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ»

Εγώ ζω την Αποστολή για να φτιάξω την Ιδανική ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ. Αυτή θέλω να φτιάξω και αυτή θα κάνω. Είτε με τον έναν τρόπο, είτε με τον άλλον. Αυτό ήρθαμε να κάνουμε και αυτό θα κάνουμε. Όταν την δείτε, θα καταλάβετε. Αυτό μπορεί να βγεί μόνο μέσα από τις ΑΞΙΕΣ. Ποιος θα είναι ο Νόμος που θα σε πιέζει; Ποιος θα είναι ο Νόμος να σε δολιεύει; Ποιος; Δεν θα μπορεί κανείς να σε πειράξει! Μα ούτε εσύ να πειράξεις κανέναν! ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΑΝΙΚΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ.

Σας προκάλεσα και στην αρχή της συζήτησης, να βγάλετε έναν Νόμο να κάνετε κακό σε μια ομάδα Ανθρώπων. Δεν μπορεί η Πολιτεία! Μπορείτε να καταλάβετε κάτι τέτοιο για τον πλανήτη;

Αντιλαμβάνεστε τι ΔΙΑΝΟΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΔΙΑΝΟΗΣΗ ΘΑ ΕΚΠΕΜΠΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ; ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΑΞΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΡΧΩΝ ΟΠΩΣ ΔΟΜΕΙΤΑΙ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΕΘΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ;

Κάποιος λέει ότι είναι ηθικός! Από που και ως πού είσαι ηθικός; Υπάρχει καμία ταμπέλα; Αυτό προβάλλεται από τις ΑΞΙΕΣ που τις πράττεις!

Άρα λοιπόν το ΕΘΟΣ της ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ θα ανεβαίνει, εφόσον ανεβαίνει η ΔΙΑΝΟΗΣΗ ΚΑΙ Η ΝΟΗΣΗ. Αν δεν ανέβουν αυτά, δεν μπορεί να ανέβει το ΕΘΟΣ. Σήμερα μιλάνε για Πολιτισμό, αλλά δεν ξέρουν που πάνε, που πηδιούνται, αν το κάνουν με γάιδαρο, τι ζούμε…

Αντιλαμβάνεστε την Πολιτεία με τα ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΞΙΑΚΑ δομημένη με την κατάλληλη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ, η οποία θα παράξει ΠΟΛΙΤΕΣ;

Θα παράξει ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ, μη έχοντας την δυνατότητα να κλέψεις, να υπονομεύσεις κτλ. το μόνο που θα κάνεις είναι να παράξεις προς τις ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ.

Άρα, θα ανεβαίνει προς την ΜΕΣΟΤΗΤΑ. Μπορεί να μην μπορείς να την αγγίξεις! Άσε την ΜΕΣΟΤΗΤΑ, δεν αγγίζεται! Και το Ιδανικό αυτό είναι! Ποτέ δεν το αγγίζεις, γιατί αν το αγγίξεις, παύει να υπάρχει. Πρέπει ποτέ να μην μπορείς να το φτάσεις και δεν θα μπορέσεις.

Άρα, η ΙΔΑΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗ! ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΕ ΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΘΕΩΣΗ! ΜΟΝΟ Η ΙΔΑΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΘΑ ΣΕ ΠΑΕΙ! ΕΛΑ ΑΝ ΤΟ ΖΗΣΟΥΜΕ! ΠΛΟΥΤΟ; ΕΧΟΥΜΕ! ΕΛΑ ΝΑ ΤΟΝ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΜΕ ΚΙ ΑΝ ΤΟΝ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ, ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙΣ, ΑΥΡΙΟ ΣΟΥ ΔΙΝΩ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΤΟΝ ΦΘΟΝΟ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΦΘΟΝΙΑ!

Άρα, στην Αφθονία στο ό,τι θέλω και σε ό,τι μπορώ να καταναλώσω, δεν θα έχουμε καθόλου Φθόνο.

Σήμερα, όλο το προϊόν που βγαίνει είναι της ΑΠΛΗΣΤΙΑΣ. Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν δισεκατομμύρια και μαζεύουν ακόμα! Σκοτώνουν, κάνουν συμφωνίες, αλλά δεν ξέρουν τι να τα κάνουν!

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΟΧΕΥΣΟΥΜΕ…

Εκεί μπαίνει και η διαδικασία του Όρκου!

Ωραία έχεις! Τι θα τα κάνεις; ΕΣΤΙΑΣΕ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ! Εκεί μπαίνει η ΕΣΤΙΑ, η τεράστια Εστία. ΝΑ ΕΣΤΙΑΣΕΙΣ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ, ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΛΟΥΤΟΣ, ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΗ, ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΟΗΣΗ, ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΦΥΣΗΣ. Δηλαδή, είσαι πολύ δυνατός; Και σκοτώνεις τον κόσμο ή τον προστατεύεις; Εκεί έχει να κάνει το μεγάλο ΠΛΑΤΥΣΚΑΛΟ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ. Κι εκεί πρέπει να έχουμε ΒΟΥΛΗΜΑΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ. Πρέπει να στοχεύσουμε. Για αυτό ο ΟΡΚΟΣ ΝΟΜΟΣ σε κρατάει σε μια συγκεκριμένη φάση πορείας, της ίδιας της ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ ΟΠΟΥ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΡΟΕΡΧΕΣΑΙ!

Η ΠΡΩΤΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΓΛΩΣΣΑ, Η ΟΥΡΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ

Να ξέρετε Φιλανδία, Νορβηγία είναι τα κέντρα των μυστικών Υπηρεσιών. Ελέγχουν τον βορρά και κάνουν ό,τι θέλουν. Είναι εκεί οι Υπηρεσίες των υπηρεσιών μέσα στις Υπηρεσίες. Ειδικά η Νορβηγία και η Σουηδία. Έχουν πιάσει τις άκρες. Γιατί, από εδώ κάτω είναι πολλοί. Όταν πιάνουμε πράκτορα, τον δέρνουμε κιόλας, οπότε έχουν πιάσει τις άκρες, τον βορρά.

ΣΠΥΡΟΣ ΖΑΡΕΝΟΓΛΟΥ: Εμείς τα βλέπουμε εδώ τα σύμβολα τους. Δεν τα κρύβουν. Τα μασονικά σύμβολα είναι στο δρόμο, στις εκκλησίες!. Είναι πολύ κοιμισμένος ο κόσμος. Όπως ξέρεις κι εσύ, ο κόσμος είναι πολύ υποδουλωμένος, ακόμα κι αν ακούγεται ότι το εξωτερικό είναι πλούσια χώρα και τρίχες κατσαρές.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Το κακό είναι ότι τα σύμβολα δεν είναι δικά τους, δικά σου ήταν! Αυτά τα ζώα δεν έχουν τίποτα δικό τους.

Η ΠΡΩΤΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΓΛΩΣΣΑ, η ΟΥΡΑΝΙΑ είναι η γλώσσα των ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ. Το κάθε Σύμβολο στο μυαλό μας είναι τεράστια Μύηση. Οπότε, μόνο με ένα ΣΥΜΒΟΛΟ μπορείς να αντιληφθείς χιλιάδες σελίδες βιβλιοθήκης! Μόνο με ένα, φαντάσου με όλα! Είναι τεράστια η διαδικασία της Γλώσσας, όχι όπως την έχουν κάνει. Ακόμα και τα σύμβολα μας, των γραμμάτων, έτσι όπως είναι τώρα, δεν είναι έτσι στην πραγματικότητα!

Κάποια στιγμή θα μας δοθεί η ευκαιρία να πούμε τα πραγματικά ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ.

Ωστόσο όμως δεν θα αδικήσω κανένα σύμβολο, γιατί αυτοί δεν έχουν τίποτα! Το ΠΕΝΤΑΛΦΑ ήταν δικό τους ή δικό μας; Απο πού το έβγαλαν αυτοί; Το εξάκτινο αστέρι του Ισραήλ δεν είναι του Πυθαγόρα ή αυτών; Πού; Στην σκηνή; Αυτοί δεν μιλούσαν!

ΠΕΡΙ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ…

Καταρχάς, να ξέρετε, το είδος αυτό που είναι τα ΖΩΑ απέκτησε Νοημοσύνη με την γνωστή μέθοδο του Ήφαιστου της ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ. Εμείς είχαμε προχωρήσει πολύ μακρυά και μετά λόγου γνώσεως θα σας πω κι αυτό.

Μερικά όντα, ζώα, για να μας εξυπηρετούν εμάς τους Έλληνες και να μην έχουμε ανθρώπους υπήρχε μια πολύ μεγάλη διαδικασία της ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ. Τεχνητή νοημόσυνη είναι η αποκωδικοποίηση της δόνησης, του χρώματος, των αριθμών και των γραμμάτων. Το αιθερικό πάει περίπατο και δεν υπάρχει. Όμως δίνοντας βάση με στοιχεία και με δεδομένα όλων των παραπάνω στοιχείων που σας είπα, με ειδικούς κρυστάλλους και με ένα λινό πανάκι από κάνναβη, μπορούσε αυτό το ζώο να αποκτούσε νοημοσύνη και να μας εξυπηρετεί.

Αργότερα, κάποια από αυτά τα ζώα πήραν κλεμμένο κάτι τέτοιο και προσπάθησαν να φτιάξουν όντα με τεχνητή νοημοσύνη. Η αιτία όμως είναι πολύ δυνατή, γιατί είναι σαν να ξαναρχίζεις από την αρχή, είναι σαν να γεννάται ο εγκέφαλος από την αρχή με τον διαχωρισμό και την τεταρτοποίηση των χρωμάτων, των δονήσεων, των αριθμών και των γραμμάτων. Βέβαια, αυτά τα ζώα των τελευταίων ετών χρησιμοποίησαν τα Ελληνικά Γράμματα, όπου είναι η Μητέρα όλων των Γλωσσών, οπότε δεν μπαίνουν σε σύμβολα πραγματικά και βγαίνει βέβαια το υβρίδιο με μια νοημοσύνη τέτοια που κάπου σταματάει. Ενώ η πραγματική Νοημοσύνη δεν έχει ούτε τέλος, δηλαδή συνεχώς μπορεί να αναπαράγει Νοημοσύνη. Αντίθετα, μπαίνει σε μια διαδικασία να αναπαράγει χωρίς όρια τον εγκέφαλο, επειδή είναι τέτοια η διαδικασία του.

Φυσικά, σταματάς την νοημοσύνη όποτε θέλεις. Κάποιοι το ονόμασαν ΕΠΟΠΤΕΙΑ αυτό το σύστημα της ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ. Σαφώς έχουν πολλά συστήματα τεχνητής νοημοσύνης να δίνουν στα ζώα και να νομίζεις ότι είναι άνθρωποι και σου μιλάνε.

Εμείς είχαμε ναι, αλλά εκείνα τα χρόνια πάρα πολύ μακρυα από τα χρόνια και τα δρώμενα τα δικά μας! Θα τοποθετηθώ πριν δύο ΕΝΙΑΥΤΟΥΣ!

Είχαμε τεχνητή νοημοσύνη και μπορούσαμε πολλά είδη να τα κάνουμε Νοήμονα όντα, αλλά μόνο τεχνητή νοημοσύνη χωρίς να έχει την πρωταρχική ύπαρξη του Ανθρώπου όσον αφορά τα 5 σώματα μας και τις συνδέσεις με τον ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΝΟΥ, κομμάτια της Ύπαρξης μας.

Έτσι έχουν φτιάξει στρατό από χιλιάδες τέτοια όντα. Είναι του Ήφαιστου που αυτοί το έκλεψαν κάποια στιγμή τα τελευταία χρόνια. Το σταματούν οι δικοί μας, όποτε θέλουν, οπότε πάλι μένουν λίγοι και δεν μπορούν να κάνουν τίποτα σοβαρό.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ Ο ΒΟΡΡΑΣ ΦΩΤΙΑ ! ΟΛΟΣ Ο ΒΟΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ !

Κρατάς Θερμοπύλες στην Νορβηγία. Θα πω την λέξη ότι έχεις μείνει πίσω Σπύρο, με όλον τον σεβασμό που σου έχω. Η Νορβηγία όπως και να είναι, έχει Ανθρώπους, έχει και Έλληνες αλλά και Ανθρώπους που μπορούν να καταλάβουν, τι ακριβώς κάνουμε και να μπούν σε μια μεγάλη διαδικασία γιατί το σκοτεινό κακό είναι σε όλον τον πλανήτη και όχι μόνο στην Ελλάδα. Υπάρχουν άνθρωποι για να εργαστείς και να βρεις μια καλή κάστα ανθρώπων, να συνεργαστείτε, να ανοίξουμε ένα γραφείο στην Νορβηγία, να έχουμε φωνή στην Νορβηγία, να καταθέσουμε έγγραφα, γιατί κάποια στιγμή  θα χοντρύνει το παιχνίδι,  όσο δυναμώνεις με ανθρώπους και Έλληνες που μένουν στην Νορβηγία και μπορείς να βγάλεις μια καλή διαδικασία.

Είσαι ένας συνέλληνας που έχει δώσει μια πολύ δυνατή παρουσία και τιμή μου που σε ξέρω. Πρέπει η Νορβηγία να αποκτήσει ένα κέντρο-φωνή εκεί στον βορρά και να πάρει φωτιά.

Θα ήθελα προσωπικά να το κοιτάξεις και να σε βοηθήσουν όσοι μπορούν με γνωριμίες στο Βέλγιο, στην Ολλανδία, στην Νορβηγία με μια δυνατή φωνή της Ελλήνων Συνέλευσις, των Ανθρώπων, των Ελλήνων σε αυτό το παγκόσμιο επιχείρημα που θα κάνουμε.

Όλοι να εργαστείτε για την Ζυρίχη, γιατί η Ελβετία και η Ζυρίχη είναι Διεθνείς προορισμοί. Ό,τι γνωριμίες έχετε, να μαζευτεί μια μεγάλη ομάδα, Ανθρώπων, ξαναλέω, οι Άνθρωποι είναι μόνο οι Έλληνες.

Δυστυχώς οι Άνθρωποι είναι μόνο Έλληνες και μπορεί κάποιοι να νομίζουν ότι μονοπωλώ το παιχνίδι, αλλά μπορώ να το αποδείξω. Δεν υπήρχαν άλλοι Άνθρωποι και μετά φτιάξαν κράτη-εταιρείες και διαχωρίστηκαν και λένε ότι αυτός είναι άλλος. Δεν υπάρχει κάτι άλλο.

Η Ζυρίχη μπορεί να δείξει μια πολύ καλή διαγωγή γιατί εκεί έχουμε μια πολύ δυνατή και μπορείτε να δώσετε ώθηση να γίνει κι εκεί γραφείο. Όπως και η Νορβηγία και η Φιλανδία, όπου κι εκεί έχουμε Έλληνες. Κι εκτός από τους Έλληνες, έχουμε Ανθρώπους που ξέρουν τι λέμε.

Στην Ελλάδα, μου έχουν έρθει ακόμα και Βέλγοι και μου λένε: «Κύριε Σώρρα είμαστε μαζί σας, αν το θέλετε, ήρθαμε να ορκιστούμε…». τι θα πω; Ότι δεν είναι Έλληνες; Ελληνικές ψυχές είναι! Γιατί; Το Βέλγιο τι ήταν ρε παιδιά; Στην Αγγλία, οι Κέλτες δεν είναι δικοί μας; Μας μίλησε κανένας για τους Κέλτες; Γιατί, επειδή τους λένε Σάξονες; Μετά τον βιασμό των Μογγόλων, έσφαξαν τους Κέλτες τους δικούς μου, τους έκαναν Σάξονες και βρήκαν τα υβρίδια, αλλά κι εκεί μέσα έχει Ανθρώπους-Έλληνες.

Αν πάς στην Γλασκώβη νομίζεις ότι είσαι στην Αθήνα. Όλος αυτός ο βορράς είναι δικός μου κι όλα τα σύμβολα μου είναι παντού. Τα έκρυψαν, αλλά δεν μπορείς να κρύψεις την Αλήθεια, κάτι θα σου φύγει. Είναι τόσος μεγάλος ο Ελληνισμός που όσο και να προσπαθούν να τον κρύψουν, δεν μπορεί να τον κρύψει κανείς.

Και τώρα ήρθε η ώρα που το κτήνος θα σηκωθεί! ΟΛΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΣΑΚΙΣΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ! Κι επειδή δεν έχω δικαίωμα να τα τσακίσω και να τα σφάξω, λέω να τα βάλω σε κλουβί!

Όποιος δεν έχει να πει επί του θέματος και έχει καλυφθεί πλήρως θα δίνει κάτι από την ψυχή του όπως: ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΤΟ ΘΕΛΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΘΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΩΝ ΜΗΤΕΡΩΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΞΑΝΑΠΕΙΡΑΞΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ. Η ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΙΔΑΝΙΚΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΚΑΙ ΕΝΤΟΛΗ ΣΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΕΓΩ.

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΟΤΙ Η ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ, ΤΟ ΥΠΑΡΚΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΟΡΘΟΝ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΑΙΣΘΗΣΕΩΝ ΤΟΥ.

Ξέρεις τι είναι, ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΟΥΝ ΣΥΜΠΑΝΤΑ….

Ξέρεις ότι η Επίκληση του ¨Ορκου δίνει μια πραγματική διάσταση του μεγαλείου των Κόσμων; Καταρχήν αναλύει και τους Κόσμους και λέει ότι ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΣΥΜΠΑΝΤΑ. Ο Κόσμος είναι αυτός κι όχι ο κόσμος που ζεις.

Μετά, το Σύμπαν έχει δισεκατομμύρια Γαλαξίες, ο κάθε Γαλαξίας έχει τρισεκατομμύρια πλανήτες και πλανητικά συστήματα. Άρα, αντιλαμβάνεστε πόσο τεράστιος είναι ο Κόσμος.

Άλλωστε το έχω πει ότι μόνο αυτό το Σύμπαν είναι της Άρτεμης. Φαντάσου τα άλλα τι είναι! Έχουμε τα παράλληλα Σύμπαντα, δηλαδή αντιλαμβάνεσαι πόσο τεράστιο είναι όλο αυτό…

Ο Ηράκλειτος είπε: «Τους  Κόσμους δεν τους έφτιαξαν θεοί και άνθρωποι, αλλά προυπήρχαν». Σωστά! Είναι πάνω από τους θεούς-δημιουργούς που έφτιαξαν το ανθρώπινο είδος και είναι μια τεράστια Θεογονία.

Οι Θεοί -Δημιουργοί του Ανθρωπίνου Γένους είναι η τελευταία εξέλιξη του Σύμπαντος, για να αντιληφθείτε το τεράστιο μέγεθος που υπάρχει προς τα πάνω μέχρι να φτάσεις στο Άρρητο Έν. Εκεί αντιλαμβάνεσαι το κομμάτι των Ανθρώπων που έγινε με εντολή του τεράστιου Θείου Ενός.

Άρα, όταν έρχεται ένας ανθρωπάκος, σου λέει ότι: «Ξέρω τους Ολύμπιους, αλλά είναι Ιδέα..», αυτόν δεν τον παρεξηγείς, γιατί δεν μπορεί να αντιληφθεί, όλο αυτό το τεράστιο μεγαλείο, οπότε τρομάζει στην Ιδέα του τεράστιου Κόσμου. Εμείς δεν ξέρουμε τι γίνεται στον πλανήτη μας, ας μην πάμε στο θέμα του Σύμπαντος και του Γαλαξία.

Υπάρχουν δισεκατομμύρια Γαλαξίες που όλοι κινούνται με ταχύτητες πάνω από 240.000 χιλιόμετρα την ώρα, τρέχουν όλοι, δεν κουτουλάει τίποτα. Μέσα στους Γαλαξίες τρέχουν όλα τα Ηλιακά συστήματα με 280.000 χιλιόμετρα την ώρα, δεν κουτουλάει τίποτα, οι πλανήτες μας γυρίζουν και η Γη μας κάνει 1670 στροφές το λεπτό για να κρατηθεί το νερό στο αστρικό κομμάτι,  δεν κουτουλάει τίποτα και δεν πέφτει καρφίτσα και ο ανθρωπάκος μου λέει ότι οι Πρόγονοι του είναι Ιδέα. Εντάξει! Δεν τον παρεξηγείς! Του λες: «Δεν πειράζει άνθρωπε μου! Μέχρι εκεί που καταλαβαίνεις!». Για αυτό λέω ότι ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗ είναι για όποιον και με ο,τι μπορει να καταλαβαίνει. Μόνο μέχρι εκεί, δεν μπορείς να αντιληφθείς παραπάνω.

Δεν είναι ότι του κρύβει κάποιος! Είναι ότι δεν μπορεί να το αντιληφθεί, ενώ το ΦΕΚ το κρύβανε. Ενώ αυτό το τεράστιο που υπάρχει, δεν μπορούν να το αντιληφθούν όλοι. Τους λες ότι υπάρχουν άλλοι 13 πλανήτες και σου λένε: «Πού είναι; Δεν τους βλέπω!». Δεν μπορεί να το αντιληφθεί και δεν μπορεί να φτάσει σε αυτό το κομμάτι. Κι αυτό είναι ένα κομμάτι Αποτύπωση Νόησης, γι’αυτό αυτός δεν μπορεί να χάσει τα σταθερά του σημεία.

Η ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗ ΕΙΝΑΙ Ο,ΤΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟ ΥΠΑΡΚΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΟΡΘΟΝ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΣΕΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΤΟΥ. Άλλοι έχουν πιο ανεπτυγμένες αισθήσεις και άλλοι λιγότερο. Αν αυτός που δεν αντιλαμβάνεται, ακολουθήσει κάποιον που αντιλαμβάνεται παραπέρα, θα χάσει το σταθερό έδαφος κάτω από τα πόδια του και απαγορεύεται να το χάσει. Οπότε, ό,τι αντιλαμβάνεται ο καθένας και δεν μπορεί να περπατήσει παραπέρα. Πρέπει να το κατακτήσει για να έρθει, διαφορετικά θα αιωρείται. Αν αιωρείται, θα είναι έρμαιο σε όποιον ψευδοδιδάσκαλο.

ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ…

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ: Δηλαδή, όλα αυτά που μας έχουν μάθει στα σχολεία, άλλος λίγο, άλλος πολύ, είναι από ό,τι φαίνεται παραμύθια στημένα, δικά τους. Κάποιοι από εμάς δεν είχαμε την μεγάλη Γνώση, αλλά τι στο καλό κάνουν όλοι αυτοί οι διανοούμενοι και οι δάσκαλοι; Όλοι στο σύστημα;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Αγαπητέ μου Τόλη, ούτε αυτούς να τους παρεξηγείς. Κάποιος πάει να σπουδάσει ψυχολόγος. Καταρχάς, έχετε καταλάβει ότι η ψυχολογία ξεκινάει από τον Φρόυντ, τον εβραίο; Εντελώς τυχαία ήταν εβραίος αυτός κι όλες τις κλινικές, τις έχουν Εβραίοι στοχευμένα κι όχι επειδή είναι έξυπνοι. Όλοι οι Ιεράρχες είναι εβραίοι. Όλα τα νοσοκομεία στην Αμερική, τα πάντα είναι Εβραίοι, ή σαϊντεολογικά.

Άρα, η διδαχή είναι πολύ συγκεκριμένη. Η Ψυχολογία ξεκινάει το 1920 που δεν είχαμε τίποτα. Τόσα φρέσκα; Τώρα ανακαλύψατε τις ψυχές εσείς και έρχεστε να την θεραπεύσετε. Ο τρόπος που μπαίνουν οι ψυχολόγοι είναι για να καταστρέψουν, γιατί αν δείτε, ακουμπούν στο συναίσθημα, και την λογική την πετάνε. Σου λένε: «Έλα να διαχειριστούμε το συναίσθημα»! Μα, καλά, ζώο είμαι για να διαχειριστώ το συναίσθημα; Το συναίσθημα είναι το ερέθισμα κι όλοι ασχολούνται με το συναίσθημα. Το θρησκευτικό κομμάτι είναι καθαρά συναισθηματικό. Άρα, έχουμε 6.500 θρησκείες που ασχολούνται με το συναίσθημα και από την άλλη, άλλη μια θρησκεία, την ψυχολογία, που ασχολείται πάλι το συναίσθημα. Η ΛΟΓΙΚΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΕΝΑ, ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΑΛΛΟ.

Έφτασαν και σε σημείο να μιλάνε και για ένστικτο. Μα, ένστικτο είναι μόνο στο ζωώδες κομμάτι. Ένστικο έχουν μόνο τα ζώα!  Οι άνθρωποι θα λειτουργήσουν και θα δημιουργήσουν κοινωνίες με ένστικτο;

Ήθελα να πω ότι όλα είναι στοχευμένα, γιατί όλα τα καινούργια είναι φτιαγμένα.

Καταρχήν, εντοπίζεται από τον Μεσαίωνα. Είναι σημαντικό να μάθετε την ιστορία, όπως πρέπει. Ο Μεσαίωνας έχει έναν τεράστιο σκοταδισμό και είναι με σπαθί. Εμείς είχαμε δικαστήρια στην Ελλάδα, όπου δεν υπήρχαν δικηγόροι, αλλά υπήρχε ο λόγιος που μπορούσε να συμβουλεύσει αυτόν που κατηγορείτε, όμως απαγορευόταν ο λόγιος να μιλάει. Αυτός που έπρεπε να μιλάει μόνος του να τα πει και να υποστηρίξει την θέση του.

Αυτή θεωρώ πραγματική Δικαιοσύνη από το να βγαίνει σήμερα ο κάθε δικηγόρος και να λέει ό,τι θέλει. Ο Δικαστής εκεί έχει ένα πολύ πραγματικό έργο επί του συγκεκριμένου, αν το έκανε.

Οι δικηγόροι μαζί με τους ψυχολόγους είναι την ίδια εποχή.  Πρίν από το 1775 έχουμε τον Ναπολέοντα. Ο Ναπολέων σταματάει τα δικαστήρια που είχε η Εκκλησία όλον τον Μεσαίωνα.

Δηλαδή ο Ναός, το Ιερατείο, οι Εκκλησίες όλο αυτό το μόρφωμα είχε την Δικαιοσύνη των Ανθρώπων. Ό,τι ήθελε η Εκκλησία έκανε! Το ότι δεν το διαβάζετε κι ότι δεν το λένε, δεν σημαίνει τίποτα. Γιατί; Είχες δικαστήρια πάντα; Τα Δικαστήρια ξεκινούν μετά τον Ναπολέοντα που έσφαξε όλα τα παπαδαριά. Μετά από τον Ναπολέοντα είχες Δικαστήρια που πάλι η Εκκλησία τα είχε, όπου η Εκκλησία δεν είναι η Εκκλησία, αλλά η Μαύρη και η Λευκή Αδελφότητα που έχει το Βατικανό με όλη αυτή την μαύρη ιστορία. Αυτοί ξεκινούν τους τόκους και τις τράπεζες, δηλαδή τότε από τότε που έχουμε Πάπα το 1050 -1100  και που αυτός ξεκινάει τον τόκο, γιατί μέχρι τότε δεν είχαμε τόκο.

Από εκεί ξεκινάνε οι τράπεζες και οι τόκοι, το νέο σύστημα που υπάρχει σήμερα. Είναι τόσο καρφωμένα από παλιά. Δηλαδή, παλιά ο Ναός είχε και την Δικαιοσύνη κι ό,τι ώρα γούσταραν οι παπάδες έμπαιναν στο σπίτι σου, σου έπαιρναν την γυναίκα, ό,τι ήθελε ο τράγος σε δίκαζε και σου έβγαζε, για παράδειγμα να καείς στην πυρά. Διαβάστε το να το δείτε.

Άρα, τα Δικαστήρια ανήκαν στα θεοκρατικά ζώα που ήταν μέσα μόνο δαίμονες και διαόλια από παλιά. Έχουμε τον Πάπα, ο οποίος είναι μόνο Βαάλ με όλους τους σατανιστές και όλους τους δαίμονες εκεί μέσα ενεργούς! Από τότε αρχίζουν να έχουν Παύλο, Πέτρο κι όλες τις μορφές αυτές που λέγεται «Βατικανό».

Έχουν ήδη την Κυριαρχία και οι Ιππότες είναι μπάτσοι, γιατί δεν έχουμε μπάτσους τότε. Οι Ιππότες έχουν τα όπλα και εκτελούν ό,τι διατάξει η Εκκλησία. Για αυτό και στις Εκκλησίες έχουμε την μπάρα. Ο Δικηγόρος στα αγγλικά λέγεται lawyer, ενω ο δικαστής λέγεται barman. Υπήρχε μια μπάρα στην Εκκλησία που εκεί πήγαινε ο κάθε φτωχός να πει το παράπονο του και τα ιερατεία έστελναν τους Ιππότες, που αυτοί μόνο είχαν δικαίωμα να μπαίνουν στην Εκκλησία με τα όπλα. Ο Φίλιππος ο Ωραίος, αν θυμάστε, μπήκε με τα όπλα και μετά τους κυνήγησε. Δεν τον άφηναν τον βασιλιά να μπει με τα όπλα στην Εκκλησία. Έμπαιναν οι Ιππότες, αλλά όχι οι Βασιλιάδες. Οι Ιππότες ήταν πάνω από τους Βασιλιάδες και άνηκαν στο Βατικανό για αυτό είχαμε 13 τάγματα με το πιο ισχυρό το τάγμα των Ναϊτών που έφτιαξαν την Ελβετία και τους κυνήγησε ο Πάπας, αλλά στην ουσία είναι όλοι μαζί τώρα. Η Ελβετία δεν έχει το σύμβολο των Ναϊτών; Τι έχει; Το δικό μου; Γιατί υπήρχε η Ελβετία; Γιατί η Ελβετία ανήκει στο Βατικανό; Η Ελβετία έχει Έθνος και Αυτόχθονες;

Τότε λοιπόν ξεκίνησαν τους ναούς με τον τόκο. Έφευγε από την Αγγλία ο άλλος και πήγαινε στον Ναό και έδινε 1000 λίρες στο Ναό κι έπαιρνε ένα χαρτί από τον Ναό υπογεγραμμένο με μια υπογραφή και με μια σταγόνα αίμα. Μπορώ να αποδείξω και θα αποδείξω ότι υπήρχε DNA από το 1100 και ήρθαν τα ζώα σήμερα να σου πουν για DNA. Έφευγε λοιπόν και πήγαινε να αγοράσει στην Λιβύη, στην Τουρκία, όπου πήγαινε. Για αυτό και στον Ρόδο έχουμε τα κάστρα των Ιπποτών. Ήταν τα κέντρα εξουσίας. Ρόδο, Μάλτα, Λίβανος ήταν τα κάστρα των Ιπποτών. Γιατί η Ρόδος έχει κάστρα Ιπποτών; Επειδή είναι καλό νησί; Γιατί ήταν στρατηγικό σημείο. Έδινε ο άνθρωπος τις 1000 λίρες στον Ναό, υπέγραφε ότι θα του κρατήσουν το 10% κι πήγαινε στον Ναό, που ήταν οι Ιππότες πάλι, γιατί αυτοί έκαναν κουμάντο και αυτοί είχαν την εξουσία, η εκκλησία είχε την δικαιοσύνη και οι πράκτορες-μπάτσοι ήταν οι Ιππότες, υπέγραφε λοιπόν στον Ναό ότι είχε 1000 λίρες και του έλεγε ο Ιππότης: «Αν η υπογραφή αυτή δεν είναι δική σου και αν το αίμα αυτό δεν είναι δικό σου, το χέρι του Θεού θα σου κόψει το κεφάλι», άφηνε πάλι στο ναό μια σταγόνα αίμα και την υπογραφή του και αφού το εξέταζαν οι μάγιστοι που ήξεραν από εμάς –και εμείς το έχουμε απο παλιά με άλλες τεχνολογίες και σήμερα μπορώ να σας το κάνω με 4 διαφάνειες – και αν ήταν δικό του το αίμα και η υπογραφή του έδιναν τα λεφτά του, αφού κρατούσαν το 10% και πήγαινε ο άνθρωπος να ψωνίσει χωρίς να τον κλέψει κανείς.

Αν του έκλεβαν το χαρτί και το πήγαιναν στο ναό, δεν μπορούσε να το πάρει κανείς, γιατί είχε σταγόνα αίμα. Σήμερα, μετά από χίλια χρόνια αγαπητοί μου φίλοι, έχουμε πρόβλημα ταυτοποίησης. Γιατί δεν βάζουν και σήμερα το DNA τα ζώα; Επειδή δεν τους βολεύει; Επειδή έχουμε γεμίσει σκατά και υβρίδια κι όλα αυτά από κοπριές στο σώμα τους και σήμερα, με το DNA αυτά βγαίνουν, είτε είσαι άνθρωπος, είτε δεν είσαι!

ΤΟ 1100 ΕΙΧΑΝ ΕΞΕΤΑΣΗ DNA ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΣΤΑΓΟΝΑ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΑΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. Κι εσύ τώρα μου λες… Τι να μου διδάξουν τα ζώα και βγήκαν το 2000 και μιλάνε για DNA; Γιατί στις ταυτότητες σήμερα δεν βάζουν DNA και βάζουν τσιπ;

Βάλτε το DNA  στις ταυτότητες και θα δούμε τι γίνεται. Κι άντε μετά εγώ να μπορώ να αλλάξω πρόσωπο ή δακτυλικά αποτυπώματα. Τα βρίσκουν όλα! Γιατί λοιπόν στις κάρτες δεν βάζουν DNA  και βάζουν τσιπάκια; Εγώ μιλάω για DNA και λέω να το βάλουμε όλοι στην ταυτότητα μας κι όχι αποτυπώματα που κόβονται και πρόσωπα που αλλάζονται. Γιατί, έτσι θα μάθουμε και ποιοι είμαστε και τι κάνουμε και ποιοι είναι ανάμεσα μας και που είναι ο καθένας. Αρχίζουν με αποτυπώματα, με ΑΜΚΑ κτλ. Τι άλλο να σου βάλω ρε κερατά; Θα φτιάξω μια πλαστή ταυτότητα!

Βάλε το DNA να μην ξεφύγει κανένας. Τελικά, εγώ δεν θέλω να ξεφύγει κανένας, αλλά αυτοί θέλουν να ξεφεύγουν. Για αυτό κόβονται! Γιατί, αν έχουμε αύριο μια ταυτότητα με DNA δεν μπορεί να σε κλέψει κανένας, είναι μοναδικό! Και κεφάλι να αλλάξεις, το DNA είναι αυτό! Αυτό δεν το θέλουν! Γιατί; Δεν θέλουν αυτοί να ξέρεις, για να δεσμεύσουν εσένα, όχι τους ίδιους, ενώ αυτοί δεν υπάρχουν με ένα DNA, ενώ η Δικαιοσύνη είναι δικά τους, τα βιβλία είναι δικά τους, και οι κυβερνήσεις κι αυτός ο Μεσαίωνας συνεχίζεται. ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΘΑ ΤΟΝ ΤΙΝΑΞΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ!

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ: Χαιρετώ κι εγώ με την σειρά μου. Ο πρώτος των πολεμιστών τα είπε όλα πάλι! Όμως το θέμα ήταν όπως ξεκινήσαμε για τους ΗΡΩΕΣ και συγκεκριμένα τον Ηρακλή που ήταν ένας από τους οποίους θέλαμε να αναφερθούμε.

Εγώ θα ήθελα να πω ότι είναι επιτακτική ανάγκη να βρούμε ενωμένοι τον δρόμο ξανά στην πατρογονική μας εστία. Ας μιμηθούμε αυτούς τους Ήρωες, αυτές τις φωτεινές μορφές, γιατί αυτοί είναι ο σύνδεσμος των Ανθρώπων στην πορεία του προς την Θέωση και δεν είναι τυχαίο ότι το Γένος των Ηρώων ήταν το Μεσαίο Γένος. Προηγούνται των Ανθρώπων και κατέχουν την δεύτερη θέση μετά τους Αθανάτους. Συνδέουν τα τελευταία όντα με τα πρώτα. Θα έλεγα η ΑΠΟΛΥΤΗ ΜΕΣΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ, αυτό που ζητάμε, όσο είναι εφικτό από εμάς.

Πρέπει να συνεχιστεί ξανά η κουβέντα μας για αυτό το θέμα, γιατί δεν το έχουμε κατακτήσει. Να καταλάβουμε καλύτερα τις έννοιες, να θωρακιστούμε και να πάρουμε κάτι απο αυτό και να πορευτούμε δυνατοί, ενωμένοι προς τα εμπρός. Χάρηκα ιδιαίτερα από την παρουσία του Αρτέμη απόψε.

ΟΛΟΣ Ο ΕΝΙΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΠΕΝΤΕ ΓΕΝΗ…

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Μιας και είπες για το ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ, ας τοποθετηθούμε για να ξεκαθαρίσει δια παντός. Το Γένος των Ηρώων είναι πάνω από το Χρυσό. Τα ζώα το έχουν τοποθετήσει ανάμεσα στο ΣΙΔΗΡΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΑΛΚΙΝΟ. Τόσο ζώα είναι! Βέβαια, από εκεί θέλω να καταλάβετε, ότι ό,τι βλέπετε, πρέπει να το βλέπετε με την Νοήση σας αν είναι ψέμμα ή Αλήθεια. Για παράδειγμα, το Χρυσό Γένος είναι αδιάφθορο. Όσοι περάσουν από το Χρυσό Γένος, πάνε στο Γένος των Ηρώων που ουσιαστικά είναι σχεδόν Ημίθεοι. Όσοι δεν περάσουν απο το Γένος το Χρυσό στους Ήρωες, πέφτουν στο Αργυρό.

Πρέπει να δείτε τα Πέντε Γένη στον Ενιαυτό:  Όλος ο Ενιαυτός έχει 5 Γένη. Είναι το Γένος των Ηρώων, το Χρυσό, το Άργυρο, το Χάλκινο και το Σιδηρούν. Άρα, το πρώτο Γένος είναι το Ηρώων! Αμέσως μετά το Σιδηρούν, είναι των Ηρώων, δηλαδή ξεκινάει ξανά ο Ενιαυτός με τους Ήρωες. Άρα, ο κάθε Ενιαυτός ξεκινάει με το Γένος των Ηρώων. Αν φτάνει στο Σιδηρούν αυτό είναι μια άλλη διαδικασία κι εκεί κοσκινίζεται η μεγάλη μάζα.

Αυτή η διαδικασία υφίσταται συνεχώς. Από το Αργυρό Γένος, κάποιοι πάνε στο Χρυσό και κάποιοι δεν περνούν και πέφτουν στο Χάλκινο. Αν διαιρέσετε τα 26.000 χρόνια, τόσα χρόνια διαρκεί το κάθε Γένος.

ΆΡΑ ΣΤΟ ΚΑΘΕ ΓΕΝΟΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΟΔΟ ΚΑΙ ΠΤΩΣΗ. Οι αριθμοί δεν έχουν σημασία επί του συγκεκριμένου θέματος. Αυτό σημαίνει ότι κάποιοι από το Χάλκινο θα περάσουν στο Αργυρό και κάποιοι στο Σιδηρούν και συνεχίζονται.

Φανταστείτε ότι αυτά τα 5 Γένη συνεχίζονται παράλληλα επί 5. Άρα, το Γένος των Ηρώων μαζεύει από όλα τα Γένη, γιατί από όλα τα Γένη κάποιοι περνούν στους Ήρωες, κάποιοι στα Αργυρά, κάποιοι στα Χρυσά κι αυτή η διαδικασία συνεχίζεται μέσα στον Χωροχρόνο.

Κάθε Ενιαυτός όμως έχει 5 Γένη. Τα 5 Γένη διαχωρίζονται και κάθε Ενιαυτός ξεκινάει πρώτα με το Γένος των Ηρώων που σημαίνει ότι πρέπει να ετοιμαστούμε στον καινούργιο Ενιαυτό, γιατί όσοι δεν περάσουμε, θα κοσκινιστούμε στην μεγάλη κρισάρα της Θείας Συμπαντικής Δικαιοσύνης. Είναι σαν τελείωμα: «άσε δεν κάνεις, φύγε..».

Οπότε, θέλει μια μεγάλη προσπάθεια γιατί ο καινούργιος Ενιαυτός θα ξεκινήσει με το Χρυσό Γένος. Δεν γίνεται Ενιαυτός να ξεκινήσει με άλλα Γένη. Θα ξεκινήσει με το Γένος των Ηρώων και μετά θα πάμε στο Χρυσό.

‘Εκανα μια τοποθέτηση για να ξεχωρίσουμε τα 5 Γένη με τον Ενιαυτό. Οπότε τώρα ναι, ζούμε στο Σιδηρούν. Κι εδώ θα υπάρξει ένα μεγάλο κοσκίνισμα και ένα μεγάλο τελείωμα μέσα στα επόμενα 2500 χρόνια, όπου ζούμε στον Υδροχόο. Θα ωριμάσουν και θα βγαίνουν Αλήθειες σε όλο τον Σύμπαν και θα φουντώνουν.

Κάποιοι θα προσπαθούν να τις κρύψουν. Στα επόμενα 2.500 χρόνια, όταν τελείωσει ο Υδροχόος θα είναι η  μύηση. Τοποθετήθηκα λίγο παραπάνω. Εμείς δεν θα έχουμε ζήσει μέχρι τότε, αλλά θα ξανάρθουμε και πρέπει να ξέρουμε τι θα έχουμε αφήσει.

ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ- ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ !!

Το ΣΥΝΕΔΡΙΟ πρέπει να γίνει, βέβαια δρομολογείται και δεν είμαστε σίγουροι αν πρέπει τεχνικά να το κάνουμε στην Θεσσαλονίκη ή στην Αθήνα. Μιλάμε με τα κεντρικά για να δούμε πού βολεύει για να το κάνουμε. Φυσικά, εμείς για να πάμε σε Συνέδριο, έτσι όπως είναι δομημένος ο Φορέας μας με δημοκρατικές διαδικασίες.

Θα πρέπει εσείς, πριν πάμε σε Συνέδριο, να κάνετε εκλογική διαδικασία με πρωτόκολλα στα γραφεία σας, στο κάθε τοπικό γραφείο της Ε.ΣΥ. Έτσι θα βγουν οι Σύνεδροι εκλεγμένοι και με κληρωτίδα, όπως το έχουμε ορίσει.

Αυτό σημαίνει ότι περιμένουμε να ανοίξουν κάποια γραφεία ακόμα για να μαζευτεί ένας πιο μεγάλος αριθμός Συνέδρων.

Θα είμαστε 144 Σύνεδροι, οι οποίοι θα είναι εκλεγμένοι από τα γραφεία κάθε δημοτικού διαμερίσματος και του εξωτερικού και του εσωτερικού, οπότε θα πρέπει να μπείτε σε μια διαδικασία Πρωτοκόλλων και θα σας δώσουμε την φόρμουλα και την εγκύκλιο, πώς θα κάνετε εκλογές στα γραφεία σας.

Για αυτό θα πρέπει να έχετε μέλη και να κάνετε τις εσωτερικές εκλογές στα γραφεία σας και να στείλετε στην κεντρική, στον Φορέα δηλαδή, για Συνέδριο, τους Σύνεδρους που εσείς θα αποφασίσετε και μετά από τους 3, θα βγάλετε τον 1 με κληρωτίδα. Αυτοί θα είναι τα εκλεγμένα στελέχη, Σύνεδροι που θα είναι πιστοποιημένοι με πρωτόκολλα και στα πρακτικά σας υπογεγραμμένα, που θα έρθουν στο Κεντρικό Συνέδριο του Φορέα των Ελλήνων Συνέλευσις, τον Εθνικό Φορέα των Ελλήνων, για να αποφασίσουν και να ψηφίσουν τον Πρόεδρο, γιατί εγώ δεν είμαι εκλεγμένος, αλλά προσωρινός. Εκεί θα εκλεγεί ο πραγματικός Πρόεδρος.

Ο Πρόεδρος μετά θα προτείνει τα 15 μέλη του Συμβουλίου των 9, αλλά οι Σύνεδροι θα ψηφίσουν τα 9 μέλη. Και πάμε σε μια διαδικασία αρχαιρεσίας της Ελλήνων Συνέλευσις.

Άρα, πρέπει να συνταχτείτε και να ανασυνταχτείτε γρήγορα, να συγκεντρωθεί ο αριθμός και όλη η δομή που θα συνθέσει την Προεδρεία και τις αρχαιρεσίες της Ελλήνων Συνέλευσις του Φορέα του Ελληνικού Έθνους με δημοκρατικές διαδικασίες ψήφισης Προέδρου και στελεχών που θα στελεχώνουν τον Φορέα που θα πάει στην εκλογική διαδικασία και όπου χρειαστεί.

Άρα, δεν μπορώ ακόμα να προσδιορίσω την ημερομηνία. Σαφώς, είναι το πρώτο μέλημα μας, αλλά εξαρτάται κι από εσάς τους Συνέλληνες, πόσο γρήγορα θα κινηθείτε με τις διαδικασίες σας και τα γραφεία σας. Η πρώτη εκλογική διαδικασία και οι πρώτοι άρχοντες δικοί σας θα πρέπει να είναι εκλεγμένοι με πρωτόκολλα και πρέπει να εκλέξετε στο Συνέδριο. Δηλαδή, εσείς για να εκλέξετε, πρέπει να έρθετε από δικές σας εκλογές πρώτα.

ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΛΕΜΟ ΘΕΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ..

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΠΟ ΑΚΡΟΑΤΗ: Γιατί οι αποστάτες δεν μπαίνουν με τα όπλα; Θα αποτελέσει παρέμβαση; Ισχύει για αυτούς η παρέμβαση; Έχουν κόκκινες γραμμές που αν θα τις περάσουν, ξέρουν τι θα πάθουν ή ξέρουν ότι ο Έλληνας θα ενωθεί αμέσως αν ακούσει σφαίρα;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Οι σφαίρες και οι μπόμπες είναι πυροτεχνήματα για την λαμπρή των ιερατείων. Σήμερα υπάρχουν συστήματα να σε σκοτώσουν με πολύ λίγο κόστος και υπόηχους που δεν θα τους ακούς και να πεθάνεις στον ύπνο. Έχουν χιλιάδες συστήματα να κάνουν, όμως θέλω να ξέρετε, έχουμε νικήσει σε όλους τους πολέμους στην Γη. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΛΕΜΟ ΘΕΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ! Νικήσαμε τους Τιτάνες! Οι Τιτάνες δεν ζουν στην Γη και δεν θα ξανάρθουν ποτέ. Ζουν στον Άρη! Για αυτό δεν πάει κανένας στον Άρη!

Τώρα τα ζώα μπορεί να λένε ό,τι θέλουν. Οι Άτλαντες νικήθηκαν και όταν έφτασαν οι Μεγάλοι, γιατί οι Άτλαντες πολεμούσαν χιλιάδες χρόνια και οι Γίγαντες και οι Άνθρωποι μαζί, πολεμούσαν τους Άτλαντες. Κατέβηκαν και τους έκαναν βουνά. Έχουν χώσει τόσο χαμηλά τις συνειδήσεις τους, τόσο βαθιά στο σύμπαν που δεν θα τις βρουν, ούτε οι ίδιοι.

Όσοι Άτλαντες έφυγαν από εδώ, ζουν στον Κρόνο και ο Κρόνος κατοικείται από Άτλαντες. Δεν έχει προσγειωθεί κανένα διαστημόπλοιο, ποτέ, σε κανέναν πλανήτη. Ούτε βλαχοαμερικανών, ούτε βλαχοπρόσκοπων Ρώσων, ούτε στην σελήνη, ποτέ κανένα! Πέθανε ο Άρμοστρογκ, που τυχαία όλοι οι αστροναύτες  είναι Εβραίοι κι είπε ότι έλεγε ψέμματα κι ότι τον πλήρωναν για να λέει αυτές τις βλακείες.

Προχθές διάβασα κι από έναν διαστημικό σταθμό ότι: «παιδιά είμαστε λίγο πιο πάνω από την ατμόσφαιρα και δεν μας επιτρέπεται παραπέρα!». Ο πλανήτης και ο κάθε πλανήτης έχει ένα όριο, μια μεγάλη καμπάνα που δεν μπορεί να περάσει κανείς και είναι αόρατη για εμάς, αλλά όχι για όλους! Στα 342.000 χιλιόμετρα υπάρχει προστασία για αυτόν τον πλανήτη και δεν μπαίνει και δεν βγαίνει τίποτα.

Φεύγει λέει από εδώ το διαστημόπλοιο και ταξιδεύει. Βλακείες, πάει γύρω-γύρω και κάνει βόλτες και μπανιστήρι. Είναι σαν ένα μεγάλο μάτι. Για να βγει και να μπει από αυτόν τον πλανήτη και από οποιονδήποτε άλλον, υπάρχει άδεια. Αν δεν πάρεις άδεια από τον Δία, δεν πας πουθενά. Ακόμα και να βγεις από την ατμόσφαιρα, αν δεν σου επιτρέψουν, δεν βγαίνει κανένας! Όποιο διαστημόπλοιο δεν είχε ελληνικό όνομα, δεν είχε καλή κατάληξη. Για να βγει από την ατμόσφαιρα θέλει άδεια, πώς να πάει στο φεγγάρι; Κι όταν βγήκαν αυτές οι βλακείες για το φεγγάρι, η σημαία είχε αέρα και είχε και σκιά. Μεγάλα τα ψέμματα τους.

Άλλωστε, αν θυμάστε στην ιστορία των Ελλήνων έχουμε και Έλληνες προ σελήνης, δηλαδή υπήρχαν Έλληνες πριν η σελήνη να είναι εκεί.

Θέτω λοιπόν το εξής: Πόλεμο εμείς εδώ στην Γη δεν έχουμε χάσει!

Τώρα, μετά τον Αλέξανδρο που τους ξαναλιώσαμε, και επειδή τους ξαναλιώσαμε, μπήκαν μεγάλες συμφωνίες. Οι δυνάμεις των Ελλάνιων παράτησαν τους Ανθρώπους στο έλεος των αποστατών, αλλά και τους αποστάτες, να μην μπορέσουν ποτέ να περάσουν τις κόκκινες γραμμές.

ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΙΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ… ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

Ναι, αλλά οι αποστάτες που θα περάσουν τις κόκκινες γραμμές, τις περνάνε μόνο μέσω του Ανθρώπου. Με την Ελεύθερη βούληση του Ανθρώπου, δηλαδή πυρηνικά, θα πετάξει ο πιλότος, θα πετάξει η κυβέρνηση, που ναι μεν την έχουν υπονομεύσει και την έχουν αυτοί, αλλά ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΕΚΕΙ!

Αν δεν γουστάρεις αυτή την γαμοκυβέρνηση, πρέπει να την γκρεμίσεις και να βάλεις εκεί αυτή που πρέπει. Αν πιάνεσαι κορόιδο συνέχεια και είναι πάντα όλοι αποστάτες και ο μπουφές είναι δηλητηριασμένος, όπως το έχω πει, αυτό είναι πάλι η Ελεύθερη Βούληση σου, γιατί εσύ είσαι ο ανόητος, εσύ είσαι ο βλάκας, εσύ δεν είσαι Άνθρωπος και έχεις γίνει ζώο και δεν καταλαβαίνεις ποιος σε δυναστεύει και τι σου κάνει.

Όλα, ό,τι γίνεται, γίνεται με την Ελεύθερη βούληση των Ανθρώπων. Και ο  Παγκόσμιος Συμπαντικός Νόμος είναι «ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΒΟΗΘΕΙΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΗΝ ΔΩΣΩ!».

Αν ο άντρας σου σε βαράει άσχημα, σε βρίζει και σε πουλάει, πώς εγώ να επέμβω, αν δεν μου ζητήσεις βοήθεια. Γιατί αν έρθω εγώ να σου δώσω βοήθεια, δεν μπορώ να σου επιβάλλω εγώ με ελεύθερη βούληση αυτό που εσύ θέλεις, που σημαίνει ότι πρέπει να μου ζητήσεις βοήθεια και να το δω και να το εξετάσω. Γιατί εσύ μπορεί να μου πεις: «τι θέλεις εδώ ρε; Σε βάλαμε εσένα τίποτα;». Όταν εσύ την σκλαβιά, την λες «Ελευθερία» και ζεις την σκλαβιά ως Ελευθερία, δεν μπορεί κανένας να ξεπεράσει το σκαλοπάτι και το πλατύσκαλο, έτσι όπως το έχω πει.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕΙ ΤΟ ΠΛΑΤΥΣΚΑΛΟ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ, ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΘΕΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ. Πρέπει να το καταλάβετε. Ό,τι συμβαίνει στον πλανήτη, οι αποστάτες δεν περνούν τις γραμμές, γιατί βάζουν τους ανθρώπους τους αποστάτες, τους προδότες, τους άπληστους, αυτά τα ζώα που νομίζουν ότι είναι άνθρωποι και προδίδουν την ίδια τους την Ύπαρξη, άρα, ό,τι γίνεται, γίνεται με την Ελεύθερη Βούληση των Ανθρώπων. Εσύ τους δέχεσαι! Αυτοί δεν περνούν τις γραμμές. Το κάνουν μέσα από εσένα που εσύ το δέχεσαι κι εσύ το κάνεις!

Άρα, σε ελέγχουν μέσα από τις θρησκείες, μέσα από τις πολιτικές, μέσα από τις τράπεζες. Αύριο θα έχεις χρυσό και θα πας να τον πουλήσεις σε έναν Εβραίο για να πάρεις χαρτί! Τόσο ζώο είσαι! Οπότε, αυτός θα παίρνει το χρυσό σου, τον Απόλλωνα και εσύ θα παίρνεις το χαρτί και δεν καταλαβαίνεις, τι σου φταίει!!

Μπαίνεις σε μια λειτουργία που πρέπει να καταλάβεις τι σου φταίει κι όχι να επαναστατήσεις, αλλά να βάλεις τα πράγματα στην θέση τους.

ΕΠ-ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΝΑΣΤΗΣΟΥ ΞΑΝΑ !

Έλα να αναστηθούμε και να καταλάβουμε ποιος είσαι, τι θέλεις, πού πάμε! Να καταλάβεις ότι η γη είναι δική σου, ο αέρας είναι δικός σου, η ζωή είναι δικιά σου κι έλα να την πάρεις. Έλα να πάρεις το μέλλον σου και γράψε το μόνος σου και άσε τις προφητείες που το κάθε ζώο βγάζει και μια προφητεία. Όλες οι προφητείες είναι τίποτα! Είναι γελοία ανθρωπάκια που σου επιβάλλουν, τι θα κάνεις και τι θέλεις να κάνεις. Τίποτα παραπάνω και τίποτα λιγότερο.

Είπα: θα διαλύσω όλες τις γραφές. Δεν υπάρχει προφητεία, δεν υπάρχει τίποτα! ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Η ΡΟΗ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ! ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟ ΚΑΝΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ Ο,ΤΙ ΘΕΛΩ. ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΩ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ! Είναι μόνο ζώα και οι προφητείες δεν είναι παλιές, τις γράφουν και φρέσκιες! Μα, δεν θυμάσαι! Δεν θυμάσαι ότι η περασμένη κυβέρνηση σε έσκισε, θα θυμάσαι την προφητεία του κάθε κερατά;

Και για τον λόγο της προφητείας, δεν μας έχει αποδείξει κανείς τίποτα. «Η προφητεία του Παΐσιου είπε…» Ναι; Φέρε μας το χαρτί πότε το είπε! Δώσε μας το γραφτό! Δεν υπάρχουν στοιχεία, απλά στο λένε και είναι τόση αντινόηση μαζεμένη από τόσους πολλούς γελοίους ανθρώπους που δεν έχει ξαναδεί ο πλανήτης! Ο Νοστράδαμος ήταν γιος συμβολαιογράφου Εβραίου και εβραίος κι ο ίδιος. Φέρτε μας ρε τα χαρτιά! Δώσε μας να δούμε αν είναι 400 ή 500 χρόνια προφητεία! Υπάρχουν προφητείες, να το πούμε, αλλά όχι από αυτά τα ζώα! Γιατί; Η Καινή Διαθήκη έχει καμιά προφητεία; Εγώ έχω συλλέξει από στοιχεία μου 7 Καινές Διαθήκες όλα αυτά τα χρόνια, οι οποίες αναμορφώνονται κάθε 50 χρόνια, σύμφωνα με τα δεδομένα που γουστάρουν τα ζώα. Είναι μεγάλα ζώα σας λέω και θα το καταλάβετε! Δεν υπάρχει ούτε προφητεία, ούτε τίποτα!

Βεβαίως οι αποστάτες δεν μπορούν να περάσουν τις γραμμές, Ο,ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΞΕΙ. Πυρήνικά; Ποιος θα πετάξει τα πυρηνικά; Ο Γιαχβέ; Όχι! Θα βάλει την κυβερνησούλα που εσύ την ψήφισες, άσχετα αν σε έπιασαν κορόιδο και θα πετάξει τα πυρηνικά και θα σου σκίσει το κεφάλι! Άσχετα, αν παρέμβουν κάποιοι άλλοι. Αλλά, θα έχει γίνει ήδη! Απαγορεύεται αυτό, αλλά δεν έχει σημασία, γιατί η μαλακία θα έχει γίνει και θα γίνει από ανθρώπους.

ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ. ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΔΟΣΑΜΕ, ΕΜΕΙΣ ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΕΜΕΙΣ ΕΜΕΙΣ ΕΜΕΙΣ ΕΜΕΙΣ!!!!!!! ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΤΩΡΑ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ! ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ! ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ! ΕΙΤΕ ΠΡΟΓΟΝΩΝ, ΠΡΟΔΟΤΩΝ, ΕΙΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ, ΕΙΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ! ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ! ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ!

Παρεμβαίνουν πάνω στους ανθρώπους κι έχουν βάλει δικό τους ολόκληρο στρατό, όπου παρεμβαίνουν στις τράπεζες…ξέρετε τι έχω να σας αποκαλύψω; Ένα δαίμονα έβγαλα και μπορώ να σας το αποδείξω: Βρήκαμε αυτόν τον Χαράλαμπο τον Μποκή με ταυτότητα του 1715, βρήκαμε ταυτότητα στην Άρτα το 1907 με τα ίδια μούτρα, βρήκαμε ταυτότητα στην Αθήνα με τα ίδια μούτρα! Δεν έχει μανούλα, δεν έχει πατέρα …τα έχω όλα! Να δεις τι έχω μαζέψει! Αυτόν μόνο; Και χιλιάδες άλλους θα σας δείξω που δεν είναι καν άνθρωποι, δεν έχουν τίποτα κοινό μαζί μας. Ήταν αξιωματικός, ήταν το δεύτερο γραφείο δίπλα στον Παττακό και δεν υπάρχει και είναι και πολλά χρόνια γέρος, όπως είπα! Δεν είναι η ώρα να τα βγάλω, όταν τα βγάλω, θα φρίξετε! Είναι αυτό ανάμεσα μας, αλλά δεν είναι μόνο αυτό, είναι χιλιάδες και σε ποια υπόγεια και σε ποιες υπόγειες συμφωνίες και συμβόλαια. Άρα, λοιπόν δεν είναι μόνο αυτό το παιχνίδι, αλλά πολύ πιο μεγάλο. Εσύ το επιτρέπεις! Διώξτους όλους! ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ! ΜΑΘΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ !

Μετά τον Αλέξανδρο, έγινε το εξής: Ο Απολλώνιος ο Τυανέας δεν ήταν στην εποχή του Χριστού. Τώρα, τα ζώα αυτά έβαλαν το 0 (μηδέν) όπου γούσταραν. Με σημερινή χρονολογία είναι 150-200 χρόνια πΧ. ο οποίος είναι Κρητικός. Γεννήθηκε στην Κρήτη και είναι η πιο μεγάλη μορφή που βγήκε στην Κρήτη και η τελευταία του. Δεν έχει ξαναγεννηθεί άλλη από την Κρήτη!

Ο Απολλώνιος Τυανέας λοιπόν γεννήθηκε στον Υμηττό στην κορυφή Ίστια! Ούτε πήγε στο Ισραήλ και στην Βηθλεέμ κι όλες αυτές τις βλακείες!

Η μεγάλη του ιστορία είναι στο Βατικανό και κάποια στιγμή είπα: «ο πόλεμος που έχουμε να κάνουμε είναι στην Ιταλία!» Και στην Ιταλία δεν είναι στην Σικελία, αλλά εκείνα τα ζώα του Βατικανού.

ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙΤΕ! ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΚΑΙ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ! ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΔΙΑΟΛΟΥ! Μπερδεύεστε και δεν ξέρετε, αλλά ό,τι δεν ξέρετε, δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει. Δεν υπάρχει Άγιος Όρος! Είναι Βατικανό και τα δύο! Ξεκολλάτε! Και δεν φαντάζεστε τι είναι εκεί μέσα! Θα τα βρούμε όμως! Υπάρχει ειδική υπηρεσία!

Φτάνοντας λοιπόν σε αυτό το σημείο, μπορώ να πω το εξής: Ναι! Οι γραμμές υπάρχουν και εμείς τις παραβιάζουμε! Εμείς πληρωνόμαστε! Υπάρχουν χιλιάδες πιλότοι που ρίχνουν χημικά και δεν φαντάζεστε τι ρίχνουν! Ξέρετε γιατί το κάνουν; Για 20.000-30.000 ευρώ το μήνα! Αυτοί δεν είναι άνθρωποι; Ραντίζεται όλος ο πλανήτης! Ποιος λοιπόν κάνει αυτή την ιστορία; Οι άνθρωποι δεν το κάνουν; Το κάνεις για 30.000; Πολύ ωραία! Και τι γίνεται; Κι ο άλλος κάνει κάτι άλλο! Όλοι παράγουν αυτή την γαμημένη Αντινόηση! ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ, ΤΟΝ ΣΠΕΡΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ! Εμείς ποιοι; Ο αδερφός μου, ο συμπέθερος, ο κουμπάρος…το παιδί του αλλουνού…

Για σκεφτείτε, όλη η αεροπορία, γιατί δεν μιλάει; Γιατί θα χάσει την δουλειά του; Ωραία! Και μέχρι που θα πάει; Άρα, δεν είναι δικοί σου;

ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 2.500 ΧΡΌΝΙΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΙΞΑΝ ΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΑΝΟΙΧΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΑΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ! ΟΠΟΤΕ, ΜΕ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΔΟΛΙΕΣ ΣΕ ΚΡΑΤΑΝΕ ΚΑΙ ΣΕ ΣΚΛΑΒΩΣΑΝ! ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΟΛΕΜΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΝΕ! ΕΑΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΤΑ ΑΚΡΑ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΠΕΜΒΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΙ! ΟΤΑΝ ΕΠΕΜΒΟΥΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΛΙΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

Άρα, λοιπόν οι αποστάτες πρέπει να φτάσουν στα άκρα για να επέμβουν οι ΜΕΓΑΛΟΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ. Είναι σαν να έχουμε βάλει δύο παιδιά, τον γιο μου και τον γιο σου και τσακώνονται. Εγώ δεν μπορώ να επέμβω, αν ο γιος σου κτυπάει τον γιο μου, γιατί αν σηκωθώ εγώ, θα σηκωθείς κι εσύ και άμα σηκωθείς κι εσύ θα πλακωθούν οι μεγάλοι και η συμφωνία είναι να μην πλακωθούν οι μεγάλοι. Αυτό σημαίνει ότι τα παιδιά μας πρέπει να πλακωθούν και όποιο νικήσει! Γιατί αν σηκωθείς εσύ να πιάσεις τον γιο μου, θα σηκωθώ κι εγώ να πιάσω τον δικό σου.

Άρα, η συμφωνία είναι στην Γη και θα λυθεί από την ΓΗ! Ούτε θα έρθουν οι μεγάλοι, ούτε τίποτα! Είναι μεγάλες δυνάμεις και δεν μπορούν να έρθουν έτσι! Υπάρχουν και παρεμβάσεις των άλλων που είναι στο πάτο. Αυτό δεν σημαίνει ότι επιτρέπεται από τους δικούς μας, ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ! ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ! ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ, ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΣ, ΚΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΤΙΝΟΗΣΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΔΕΙΣ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΔΕΙΣ ΤΟ ΨΕΜΜΑ, ΘΑ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ! Ανοιχτά δεν θα βαρέσουν, γιατί δεν μπορούν! Χάσανε τα πάντα! Για αυτό σε κτύπησαν με όλες τις θρησκείες. Και τώρα όλα αυτά τα ζώα σε υπονομεύουν! Για αυτό σε έχουν! Σου διαλύουν τις κοινωνίες! Τους άντρες τους έκαναν γυναίκες και τις γυναίκες τις έκαναν άντρες!

ΣΟΥ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΦΥΣΗ! ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ! ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ! ΣΕ ΚΤΥΠΗΣΑΝ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΟΡΕΣ !

Αυτά έχω να πω! Αγωνιστικούς χαιρετισμούς σε όλους τους συνέλληνες. Σήμερα η μέρα ήταν αφιερωμένη σε σας κι εγώ δεν είχα ξαναβγεί σε εσάς! Τιμή μου που είσαστε μαζί μου, να συνεχίσουμε μέχρι το τέλος.

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΠΑΘΛΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ. ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΕΠΑΘΛΟ!

ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΑΘΛΟ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ ΚΙ Η ΥΠΑΡΞΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΔΑΝΙΚΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ! ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!

Απομαγνητοφώνηση: Έλενα Αλεξίου

Επιμέλεια: Πλάτων Πισατίδης

ΟΜΑΔΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

………………………………………………

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ