ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2021

ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΣ Νέας Δημοκρατίας Ο ΧΡΗΣΤΗΣ ΚΟΚΑΪΝΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣτΕ !!

 

ΠΗΓΗ :  ΑΛΦΕΙΟΣ ΠΟΤΑΜΟΣ

ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΣ Νέας Δημοκρατίας Ο ΧΡΗΣΤΗΣ ΚΟΚΑΪΝΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣτΕ !!!

Αυτός είναι ο ανώτατος δικαστικός με τους νεαρούς και την κοκαΐνη

[ Αν και η πλειονότητα του Τύπου απέφυγαν να ασχοληθούν, ακόμη και στο επίπεδο της απλής είδησης, με την εκρηκτική υπόθεση, τελικά το όνομα του έρχεται στο φως και μάλιστα εμφανίστηκε και σε πρωτοσέλιδο, όπως αυτό της εφημερίδας «ΜΠΑΜ». ]

ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ … ΜΠΑΜ !!!

ΣΙΩΠΗ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣτΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΚΑΪΝΗ. ΛΑΛΙΣΤΑΤΑ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣτΕ ΓΙΑ ΕΜΑΚ ΚΑΙ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥΣ !!

………….

27-Δεκ-2019 Ποιοι είναι οι νέοι αντιπρόεδροι του ΣτΕ και του Ελεγκτικού Συνεδρίου

[ … Το υπουργικό συμβούλιο μετά από εισήγηση του υπουργού Δικαιοσύνης Κ. Τσιάρα επέλεξε για αντιπροέδρους του ΣτΕ τους Αικατερίνη Χριστοφορίδου, Παναγιώτη Ευστρατίου και Ευαγγελία Νίκα. Υπενθυμίζεται πως στη διάσκεψη των προέδρων της Βουλής είχαν κληθεί 10 Σύμβουλοι Επικρατείας και συγκεκριμένα έγινε η ακρόαση των Συμβούλων Επικρατείας Αικατερίνης Χριστοφορίδου, Μαρίνας-Ελένης Κωνσταντινίδου, Παναγιώτη Ευστρατίου, Μαργαρίτας Γκορτζολίδου, Ευαγγελίας Νίκα, Ευθυμίου Αντωνόπουλου, Γεωργίου Τσιμέκα, Σπυρίδωνα-Κωνσταντίνου Μαρκάτη, Παναγιώτας Καρλή και Μαρίνας Παπαδοπούλου.

Ποιοι είναι οι αντιπρόεδροι του ΣτΕ

-Ο Παναγιώτης Ευστρατίου εισήλθε στο δικαστικό σώμα τον Μάρτιο του 1983 και θα αποχωρήσει από το δικαστικό σώμα το έτος 2022. Στον βαθμό του συμβούλου Επικρατείας προήχθη τον Ιούλιο του 2004. Από τον περασμένο Ιούλιο ο Παναγιώτης Ευστρατίου έχει τοποθετηθεί γενικός διευθυντής στην Εθνική Σχολή Δικαστικών Λειτουργών,  με τριετή θητεία. Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Παναγιώτης Ευστρατίου θα παραιτηθεί από πρόεδρος της εν λόγω Σχολής  και την θέση του θα καταλάβει, με τα έως τώρα δεδομένα, ο σύμβουλος Επικρατείας και παλαιός συνδικαλιστής Κωνσταντίνος Κουσούλης (14ος στην επετηρίδα).

Τα βιογραφικά στοιχεία του Π. Ευστρατίου έχουν ως εξής:

Έτος γέννησης: 1955

Τόπος γέννησης: Αθήνα

Οικογενειακή κατάσταση: Άγαμος

Σπουδές: Πτυχίο Νομικής Πανεπιστημίου Αθηνών

Διορίστηκε:

Εισηγητής του Συμβουλίου της Επικρατείας στις 11-3-83

Προαγωγές:

1. στο βαθμό του Πρωτοδίκη στις 4-5-85

2. στο βαθμό του Παρέδρου στο Σ.τ.Ε. στις 25-4-89

3. στο βαθμό του Συμβούλου του Σ.τ.Ε. στις 19-7-04 … ]

……………………………………………………………………………………………….

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ